nl25 AQo 39bb-s shorty ellen
$0.10/$0.25 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
SB: $27.25 (109 bb)
BB: $9 (36 bb)
UTG: $37.94 (151.8 bb)
MP: $9.75 (39 bb)
CO: $25 (100 bb)
Hero (BTN): $36.68 (146.7 bb)
Preflop: Hero is BTN with :Qc::Ah:
UTG folds, MP raises to $1.10, CO folds, Hero calls $1.10, 2 folds
Flop: ($2.55):4d::As::Jd: (2 players)
MP bets $2, Hero calls $2
Turn: ($6.55) :3d: (2 players)
MP bets $6.65 and is all-in, Hero?
Az ellenfél passzív fish, 145 hand alatt 36/4 3bet:2
Preflop a 4,5bb open után jobbnak láttam a callt a 3betnél. Mit tennétek preflop, flopon, turnon?
Minden utcára külön tudtok szavazni.
A call szerintem akkor lenne jó, ha nagyobb stackje lenne. A 4% ellen k*rvára gáz ez a lap, lehet inkább egy T9s-sel mennék neki, de azzal is csak nagyobb stack ellen. Az, hogy flop után is ilyen nagy size-okkal kalapálja végig, szintén eléggé szar. Szerintem csak káróval kéne callolni szökő évente, de ingame szerintem callolom és sírok.
A call szerintem akkor lenne jó, ha nagyobb stackje lenne. A 4% ellen k*rvára gáz ez a lap, lehet inkább egy T9s-sel mennék neki, de azzal is csak nagyobb stack ellen. Az, hogy flop után is ilyen nagy size-okkal kalapálja végig, szintén eléggé szar. Szerintem csak káróval kéne callolni szökő évente, de ingame szerintem callolom és sírok.
Plusz infóval BB-ről aki szintén tört stack, szerintem jó lehetne a call preflop de a 36/4 nagyon brutál nitre utal és erre még rájön az is, hogy MP-ből nyit.
3bet/foldolni nincs értelme, nagyon sokszor oddscall szituba tennénk magunkat (hibásan).
Infó nélkül, bár elég weak-nek tűnik, de szerintem a legjobb döntés a dobás.
Nem fogod tudni realizálni az EQ-det elégszer.
ha call pre,akkor call flop,call any turn
Szerintem nem lenne rossz játék preflop arra törekedni, hogy bekerüljön az a 39bb. De így turnon dobnék, bár fájna :D
Szerintem nem lenne rossz játék preflop arra törekedni, hogy bekerüljön az a 39bb. De így turnon dobnék, bár fájna :D