chivasr911
Válasz Munenori kommentjére
2010. okt. 13. 19:56

Az ilyen arcok feszesen indulnak, és a lapjuk egyre jobban romlik minél több kártya jön még a boardra(persze azért nem mindig), így gyakran kénytelenek bet/fold vagy ch/foldot játszani.

JociBalboa
Válasz chivasr911 kommentjére
2010. okt. 14. 1:39

hát utólag flopn ch rrelnék, mert akkor szerintem eldobja a 88-at amivel turnon setje lett :D

WP pkr, csak hogy el ne felejtsem milyen is vagy :)

ez a ch call line szerintem működhetett volna, ha én állok a cooler jó oldalán, de riveren tuti ch bekkel ellenem még lehet két párral is :D

köszi a hszeket!

GeeL

Amazing_One
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. okt. 14. 7:24

hát utólag flopn ch rrelnék, mert akkor szerintem eldobja a 88-at amivel turnon setje lett :D

WP pkr, csak hogy el ne felejtsem milyen is vagy :)

ez a ch call line szerintem működhetett volna, ha én állok a cooler jó oldalán, de riveren tuti ch bekkel ellenem még lehet két párral is :D

köszi a hszeket!

GeeL

Attól függetlenül, h. settje lett én is lehet, hogy ezt csináltam volna. Bár flopon a folytatólagos bet százalékától és méretétől is függhet, h. check/raiset játszanék-e ellene a flopon.
Ha 90%> van a folytatólagosa, akkor érdemes lehe c/r-elni nem?

chivasr911
Válasz Amazing_One kommentjére
2010. okt. 14. 13:07

Attól függetlenül, h. settje lett én is lehet, hogy ezt csináltam volna. Bár flopon a folytatólagos bet százalékától és méretétől is függhet, h. check/raiset játszanék-e ellene a flopon.
Ha 90%> van a folytatólagosa, akkor érdemes lehe c/r-elni nem?

Pont hogy ilyenkor nem ch/r-elném, mert nem valószínű, hogy eltalálta a flop. Amúgy egy ilyen flopon ch/raisels, akkor nem hiszem a seteken kívül kaphatsz más lapoktól akciót egy értelmes playa ellen(ha csak nincs maniac imiged)

Élő ügyfélszolgálat