NL25 flopolt szet bajban
Sziasztok!
Mikor a flopon visszaemeltek rám, éreztem, hogy nagyobb szetbe szaladtam. El lehet/kell ezt dobni? Vagy szetet nem dobunk ilyen flopon?
PokerStars Game #17569925178: Hold'em No Limit ($0.10/$0.25) - 2008/05/20 - 15:56:15 (ET)
Table 'Loreley II' 6-max Seat #4 is the button
Seat 1: chbowl ($26.85 in chips)
Seat 2: SummerBalls ($37.35 in chips)
Seat 3: xnekkx ($62 in chips)
Seat 4: thatcher2 ($45 in chips)
Seat 6: Axs'd ($53.70 in chips)
Axs'd: posts small blind $0.10
chbowl: posts big blind $0.25
*** HOLE CARDS ***
Dealt to chbowl [3s 3h]
SummerBalls: raises $0.75 to $1
xnekkx: calls $1
thatcher2: calls $1
Axs'd: folds
chbowl: calls $0.75
*** FLOP *** [3c Jc 8s]
chbowl: checks
SummerBalls: bets $2
xnekkx: folds
thatcher2: calls $2
chbowl: raises $6 to $8
SummerBalls: raises $8 to $16
thatcher2: calls $14
chbowl: raises $9.85 to $25.85 and is all-in
SummerBalls: raises $10.50 to $36.35 and is all-in
thatcher2: calls $20.35
*** TURN *** [3c Jc 8s] [2d]
*** RIVER *** [3c Jc 8s 2d] [6c]
*** SHOW DOWN ***
SummerBalls: shows [8h 8d] (three of a kind, Eights)
thatcher2: mucks hand
SummerBalls collected $21 from side pot
chbowl: mucks hand
SummerBalls collected $79.65 from main pot
*** SUMMARY ***
Total pot $102.65 Main pot $79.65. Side pot $21. | Rake $2
Board [3c Jc 8s 2d 6c]
Seat 1: chbowl (big blind) mucked [3s 3h]
Seat 2: SummerBalls showed [8h 8d] and won ($100.65) with three of a kind, Eights
Seat 3: xnekkx folded on the Flop
Seat 4: thatcher2 (button) mucked [Ks Kc]
Seat 6: Axs'd (small blind) folded before Flop
Sztem ezt ki kell fizetni, ma én is durván kifizettem 2-őt. remélem nem mostanában lesznek még ilyenek.
Ezt én is kifizetném, ezzel nincs mit csinálni. Bad beat.
set vs oversetetnél sajnos szinte mindig ez van, fordított helyzetben ugyanez lenne.
A board texturája miatt pedig végképp dobhatatlan.
Köszi a válaszokat. Igazából csak az a problémám, hogy az ellenfél flop re-raise-sét semmi más nem magyarázhatja, mint egy nagyobb szet, amikor is 1 outom marad. Ráadásul ezzel már abban a pillanatban is tisztában voltam, mégsem tudtam eldobni. Emellett pot-commited sem voltam. Aludva egyet a leosztásra az az érzésem, hogy megspórolhattam volna 17 usd-t. Nem az zavar, hogy elbuktam egy beülőt, hanem az, hogy nyilvánvalóan vesztes helyzetben voltam akkor, amikor pusholtam.
Az előző hozzászólás az enyém volt volt, csak más gépéről küldtem, ahol nem vettem észre, hogy más volt bejelenkezve.
thatcher megalol, éljen coldcall KK-val harmadikként. Ilyen fishmove-ok láttán szélesedik ki a szám.
Ha ismerem az nmy-t, van róla bőséges statisztikám, ő is jó játékosnak tart, akkor esetleg egy alsó szettet dobok ilyen szituban. Ha jó ellenfél és négyen néztek floppot, tudja, hogy az overpairja kevés lesz. De vigasztaljon, hogy fordított esetben is kifizetik. Ráadásul ez SH, nem igazán dobható ilyen floppon.
Az előző hozzászólás az enyém volt volt, csak más gépéről küldtem, ahol nem vettem észre, hogy más volt bejelenkezve.
hogy nyilvánvalóan vesztes helyzetben voltam akkor, amikor pusholtam.
thatcher megalol, éljen coldcall KK-val harmadikként. Ilyen fishmove-ok láttán szélesedik ki a szám.