NL25 FR: A high flush vs. straight flush
Megpróbáltam lassan játszani és hagyni, hogy ő emeljen. Nyilván bekerült volna mindkettőnk pénze, de valószínűleg másképpen kellett volna csinálnom. Az lenne a kérdésem, hogy turn-ön vissza kellett volna-e emelnem és már ott elérni, hogy betegye az egész stacket?
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)
SB ($11.65)
BB ($6.50)
UTG ($24.30)
UTG+1 ($10)
MP1 ($25)
MP2 ($14.45)
MP3 ($10.75)
Hero ($23.25)
Button ($15.70)
Preflop: Hero is CO with A, K.
5 folds, Hero raises to $1, 1 fold, SB calls $0.90, 1 fold.
Flop: ($2.25) 8, 5, 4 (2 players)
SB checks, Hero checks.
Turn: ($2.25) 3 (2 players)
SB checks, Hero bets $1, SB raises to $3, Hero calls $2.
River: ($8.25) 6 (2 players)
SB bets $7.65 (All-In), Hero calls $7.65.
Final Pot: $23.55
igen szerintem turnon mehetett volna az allin, sok pénze már úgysem volt, az egylapos flushdrawját már nemhiszem hogy eldobja.
de nem vészes ez így sem, pech hogy lejött a gutshot straightflösse...
A turn-n rátolnám a maradékot. Ott már nem kell / nem jó a slowplay. Pl. két pár lappal ott még simán kifizethet, miközben a riveren már nem, ha leesik vmi scare card (mondjuk még egy káró). Szintén megadhat egy pár + sor + flush draw típusú (vagy hasonló) lappal, amit viszont már eldob egy river bet-re. Arról nem is beszélve, hogy ingyen hagyod húzni a straight flush draw-t.
Én nem tudom, de én a flopon tuti, hogy emelek...mivel egyébként is szinte mindig cbetelek, így ha jó lapom van, akkor meg pláne. Mi van ha set van nála? Ingyen adjuk a draw lapot? Bet flop, bet turn, bet river.
Így játszva a turn-ön rátolok mindent.