Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL25 FR: AA vs set/2pair(???), mi a helyes játék turn-on?

Lisa82
2008. máj. 10. 11:46

NL25 FR: AA vs set/2pair(???), mi a helyes játék turn-on?

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver Cards)

UTG ($51.10)
UTG+1 ($18.70)
Hero ($24.95)
MP2 ($50)
MP3 ($58.95)
CO ($31.50)
Button ($40.95)
SB ($50.40)
BB ($62.70)

Preflop: Hero is MP1 with Image, Image.
2 folds, Hero raises to $1, 5 folds, BB calls $0.75.

Flop: ($2.10) Image, Image, Image (2 players)
BB checks, Hero bets $2.1, BB calls $2.10.

Turn: ($6.30) Image (2 players)
BB bets $6.3,

peterpanic
Válasz Lisa82 kommentjére
2008. máj. 10. 16:48

elvileg ezt talán lehet dobni, de én nem tenném, mert calling station vagyok.
riveren... fogalmam sincs... tulajdonképpen a boardon egy darab flushdraw van, meg QJ-nek lehet egy sorhúzója.
a valószínűtlen drawkon és a blöffön kívül kb. semmit nem versz.

á mindegy, inkább legyen fold a turnon, motyogj valamit el magadban, hogy "na szép blöff volt", aztán jöhet következő leosztás.

ellenről nincs valami stat? nincs HUD-od?

wilddrew
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 10. 17:11

Szerintem meg push, 2.5 beülővel ül ellen, KQs-el is simán csinálhatja ezt, a flop teljesen száraz, gondolhatta, hogy dobatni akarsz a flop nyitásoddal, turnre megjön a királya, hát tolja neki picit, pénze van rá... esetleg rá is vágnám az ollét, de a call szerintem belefér... persze, ugyanezt KTs-el is megcsinálhatta :)

Zsipali
Válasz wilddrew kommentjére
2008. máj. 10. 17:53

Ez az az eset szerintem is, ahol el lehet dobni, de senki nem dobna el! :) En szerintem visszahivnam az all-int! :) Aztan ha mutatna K10o-t, akkor meg szetvernem a billentyuzetet!

Lisa82
Válasz Zsipali kommentjére
2008. máj. 10. 19:45

Használok HUD-ot, de csak 42 handem volt róla. Alapvetően elég feszes asztal volt, ez az ellenfél általában belimpelt és ha a flop nem találta el, kiszállt, félblöffel sem próbálkozott. Történt például, hogy JJ-vel reraiselt, a flop különböző színű K2T és onnantól kezdve végigcheckelte riverig...

Ez a hand így folytatódott:

Turn: ($6.30) KImage (2 players)
BB bets $6.3, Hero calls $6.30.

River: ($18.90) 6Image (2 players)

Riveren potot hívott, amire eldobtam.

Most már látom, hogy ez a második legrosszabb megoldás volt, mert valóban, vagy vissza kellett volna tolni turn-on vagy már ott dobni:(

peterpanic
Válasz Lisa82 kommentjére
2008. máj. 10. 19:59

én ha eldönteném hogy jobb vagyok, nembiztos hogy visszatolnám, inkább hagynám, hogy blöffölgessen.
ha valami madehandje van, akkor max 6 outja lehet... a draw pedig tényleg valószínűtlen.
és akkormár többet nyerek a passzív megjátszással, ha blöffön van.

de ha ilyen az ellen, akkor inkább már turn fold.

kanrich_
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 10. 20:13

Na igen, szerintem kb. ez volt az egyik legrosszabb megoldás, hiszen vagy eldöntöd, hogy akkor mész vele, vagy dobod a turn-nél. Én személy szerint eldobtam volna simán a turn-nél, nem szabad beleszerelmesedni az ászokba, még alig pakoltál be pénzt, és csak egy overpárod van. Ezekkel nem szeretek tönkremenni.

42 hand egyébként azért már vmit mond, mert egész más a döntés egy 80/5-ös ellen, mint egy 20/17-es ellen, már 42 hand alapján is.

makkkiraly
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 13. 9:11

Végre még egy FR játékos:) Lisa csak bátorítani tudlak, hogy minnél több kérdéses handet postolj! Remélem leszünk még páran hasonló cipőben.
Amúgy én itt visszaemelnék és még az allint is adnám.

Élő ügyfélszolgálat