NL25 FR: AA vs set/2pair(???), mi a helyes játék turn-on?
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver Cards)
UTG ($51.10)
UTG+1 ($18.70)
Hero ($24.95)
MP2 ($50)
MP3 ($58.95)
CO ($31.50)
Button ($40.95)
SB ($50.40)
BB ($62.70)
Preflop: Hero is MP1 with , .
2 folds, Hero raises to $1, 5 folds, BB calls $0.75.
Flop: ($2.10) , , (2 players)
BB checks, Hero bets $2.1, BB calls $2.10.
Turn: ($6.30) (2 players)
BB bets $6.3,
elvileg ezt talán lehet dobni, de én nem tenném, mert calling station vagyok.
riveren... fogalmam sincs... tulajdonképpen a boardon egy darab flushdraw van, meg QJ-nek lehet egy sorhúzója.
a valószínűtlen drawkon és a blöffön kívül kb. semmit nem versz.
á mindegy, inkább legyen fold a turnon, motyogj valamit el magadban, hogy "na szép blöff volt", aztán jöhet következő leosztás.
ellenről nincs valami stat? nincs HUD-od?
Szerintem meg push, 2.5 beülővel ül ellen, KQs-el is simán csinálhatja ezt, a flop teljesen száraz, gondolhatta, hogy dobatni akarsz a flop nyitásoddal, turnre megjön a királya, hát tolja neki picit, pénze van rá... esetleg rá is vágnám az ollét, de a call szerintem belefér... persze, ugyanezt KTs-el is megcsinálhatta :)
Ez az az eset szerintem is, ahol el lehet dobni, de senki nem dobna el! :) En szerintem visszahivnam az all-int! :) Aztan ha mutatna K10o-t, akkor meg szetvernem a billentyuzetet!
Használok HUD-ot, de csak 42 handem volt róla. Alapvetően elég feszes asztal volt, ez az ellenfél általában belimpelt és ha a flop nem találta el, kiszállt, félblöffel sem próbálkozott. Történt például, hogy JJ-vel reraiselt, a flop különböző színű K2T és onnantól kezdve végigcheckelte riverig...
Ez a hand így folytatódott:
Turn: ($6.30) K (2 players)
BB bets $6.3, Hero calls $6.30.
River: ($18.90) 6 (2 players)
Riveren potot hívott, amire eldobtam.
Most már látom, hogy ez a második legrosszabb megoldás volt, mert valóban, vagy vissza kellett volna tolni turn-on vagy már ott dobni:(
én ha eldönteném hogy jobb vagyok, nembiztos hogy visszatolnám, inkább hagynám, hogy blöffölgessen.
ha valami madehandje van, akkor max 6 outja lehet... a draw pedig tényleg valószínűtlen.
és akkormár többet nyerek a passzív megjátszással, ha blöffön van.
de ha ilyen az ellen, akkor inkább már turn fold.
Na igen, szerintem kb. ez volt az egyik legrosszabb megoldás, hiszen vagy eldöntöd, hogy akkor mész vele, vagy dobod a turn-nél. Én személy szerint eldobtam volna simán a turn-nél, nem szabad beleszerelmesedni az ászokba, még alig pakoltál be pénzt, és csak egy overpárod van. Ezekkel nem szeretek tönkremenni.
42 hand egyébként azért már vmit mond, mert egész más a döntés egy 80/5-ös ellen, mint egy 20/17-es ellen, már 42 hand alapján is.
Végre még egy FR játékos:) Lisa csak bátorítani tudlak, hogy minnél több kérdéses handet postolj! Remélem leszünk még páran hasonló cipőben.
Amúgy én itt visszaemelnék és még az allint is adnám.