Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL25 FR - AK top trips top kicker vs turn minréjz..

bravesoul
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. dec. 3. 13:13

Igazatok van. A range-nek nagyobb %-a a drill, amit verünk, tehát +EV-s. Ennek ellenére mégis betojtam. :o
Ez valószínűleg annak tudható fel, hogy mostanában NL25-n kicsit több coolert kaptam, meg a napi 1-2 setem is vagy flopolt sorba, vagy oversetbe nézett, és elment az önbizalmam ideiglenesen.

Értem a lényeget, amit mondtok, de SH-n sokkal nagyobb az ellen range-e, így ott jobbak vagyunk. SH-n rátoltam volna instant.
Itt a Carbonon NL25FR-en nagyon ritkán látok hülyeségeket... Valszeg azért, mert ez az ideális bónuszozó limit, ezért sok a nit.

Este beteszem a végét :)

ELDOBTAD?! :eek: ááá ,gondolom nem. akkor csak calloltál.. mi volt nála? ha fold & showoltál és megmutatta a fullját , az nem változtat a lényegen :)

Chryss85
Válasz bravesoul kommentjére
2008. dec. 3. 15:42

ELDOBTAD?! :eek: ááá ,gondolom nem. akkor csak calloltál.. mi volt nála? ha fold & showoltál és megmutatta a fullját , az nem változtat a lényegen :)

ÁÁÁ, el nem dobtam :) Azért annyira ne nézz már nitnek :D

want2push
Válasz ZoDo kommentjére
2008. dec. 3. 17:44

"Szerintem ezt kezelhetjük nut-ként, mert az ellen is azt fogja tenni az AQ-AT-el..." Az ellenfél a popsiját a földhöz veri örömében, hogy van egy ászos drillje, és tolja, hogy legtöbb kerüljön be. Nem hiszem, hogy azon gondolkozna, hogy nagyobb drillünk van. Szóval szinte az összes drillel így játszana szerintem, így a range nagyobb százalékát ez teszi ki, kisebb részét a full.

Egyetértek, erre való a bankroll. Ezt nem dobhatjuk el. Én a turnön csak megadnám, ha esetleg blöffön van, hagyd folytassa azt a riveren is.

ceewyl
Válasz want2push kommentjére
2008. dec. 3. 18:05

Mivel IP vagy, és nincs lent semmilyen draw, így nyugadtan adhatunk egy szabad lapot az ellenfélnek.
Én turnön csak megadnék, riveren pedig check esetén vbet, emelés esetén reraise.

ReggieHammond
Válasz ceewyl kommentjére
2008. dec. 3. 22:45

Én el nem dobnám, ma is ugyanebben a cipőben járatam, csak NL10-en. Az ellennél szintén AK volt nálam sajna AQ, valuebetet kaptam riveren, amit csak megadtam így a stackem fele szerencsére megmenekült.

Mi volt az ellennél ????

Chryss85
Válasz ReggieHammond kommentjére
2008. dec. 3. 23:03

Na itt a vége....

PokerBabee22 - Calls $1.80
*** RIVER *** [:7h: :Ac: :2s: :Ad:] [:9d:]
FivePlusTax - Bets $2.70
PokerBabee22 - Calls $2.70
*** SHOW DOWN ***
FivePlusTax - shows [:7c: :7s:] ( )
PokerBabee22 - Mucks
FivePlusTax Collects $17.91 from main pot

Óvatos voltam, spóroltam :)

Meg tanultam, hogy ezeket agresszívebben kéne tolni.

Köszi a hozzászólásokat.

Élő ügyfélszolgálat