Én a SSS taktikát nem ajánlom.
Kíváncsi lennék, mennyi PTBB-t tud valaki kihozni SS játékkal. Én csak kicsi mintát próbáltam, de pozitiv lett. amit én nagy hibámnak tartottam, az, az, hogy többször lazítottam az indulási stratégián. Meg nem mindig szálltam ki, amikor már pluszban voltam.
Egy biztos, ezzel a játékkal a pókertudásod nem fog fejlődni. Viszont rengeteg asztalon tudsz ezzel játszani.
Egy biztos, ezzel a játékkal a pókertudásod nem fog fejlődni. Viszont rengeteg asztalon tudsz ezzel játszani.
Előbb jobb összeszedni egy "biztos" bankrollt.
Szvsz. jobb utána megtanulni a normál stackes játékot, egy olyan bankrollal ami elbír egy 5 BI-nes downswinget (Nem mind1, hogy vki 20-25, vagy 8-10 buyin-ből veszti el).
Én ezt javasolnám az egy hónapos tapsaztalattal rendelkező játékosoknak minden esetben.
Az SSS táblázatot pedig szigorúan be kell tartani, ha lazítasz rajta az nagyon nagy -EV.
üdv. plusevHUN
SSS-t én sem nagyon javaslom. 80-100 dollárral szerintem full ringen TAG játékkal már el lehet kezdeni, azért NL10-en nem túl acélos a mezőny. Ha csak set miningra állsz rá, már azzal is jobban hízik a bankroll mint SSS-vel.
Próbálkoztam az SSS játékkal, de nagyon nagyon nem feküldt. Mostmár fullringen játszok elég feszes játékot
8-10 buyin alatt ne játssz - nekem elhiheted :) 2-3bi bukó olyan tiltet tud generálni a br látványos csökkenése miatt, hogy csak na...
Van itt egy Full Ring fórum topic, ahol Argentína egy nagyon jó indulási stratégiát írt le, azon kicsit feszesítve, szerintem el lehet indulni NL10FR-en, és amint egyre több lapot tudsz megjátszani nyereségesen, úgy lazíthatsz az ott leírtak felé fokozatosan, de csak akkor, ha már pozitívban leszel. Igazából minőségbeli különbség nem nagyon van a NL10 és NL25 között, számodra annyi lenne, hogy a kevés pénzed gyorsabban elveszíted ha TILT-re kerülsz. 1 hónapnyi Onlinepókeres tapasztalattal a hátad mögött annyit javasolnék, hogy olvass fórumokat, könyvet, és tedd be ide a kérdéses partijaidat, sokat segít....