Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL25: nagy pot, 3 allin után, sor és (nem nut) színhúzóval

Lev729
2008. aug. 2. 11:36

NL25: nagy pot, 3 allin után, sor és (nem nut) színhúzóval

Csak így tudom feltenni a HH-t, kitöröltem a képből a végét. (tud valaki konvertert Merge hálózathoz?)

A 14. lépésnél szerintetek jó döntés volt, hogy ss allin + egy call után, én is beszálltam?

Illetve a 19. lépésnél jövök én. Fold vagy all-in? Ti mit tettetek volna?
(Az alul lévő embernél treff AQs van.)

Most látom, hogy a lapokat nem töröltem ki, de látható a táblázatból is, hogy minden flop után történt, úgyhogy az utolsó két lapot most ne nézzétek a boardon :)

castor11
Válasz Lev729 kommentjére
2008. aug. 2. 12:24

Ha az SS-t veszem, akkor általában már csak kész kézzel csinálnak ilyet. Ha nem c-betel, akkor biztos van valamilye. Én szerintem Magas párra tettem volna. AK-AQ-KQ-t kizárnám. Kiscsit sokan vagytok a partiban, úgyhogy lehetnek nálad magasabb színhúzón is.Úgy viszont, hogy ennyien beszálltak még így a pot nagysága miatt nem rossz, de ezt előre nem tudhattad. Elég jó kombódraw-n vagy, de mégis azt mondom, hogy én az ss all-in-jét megadtam volna, minden további emelésre dobás, de lehet ez túl konzervatív hozzáállás:-)

Kolerick
Válasz castor11 kommentjére
2008. aug. 16. 12:05

Hát ha az alap sss-t nézem, akkor a preflop limp is hiba, viszont lehet, hogy egy floppot énis néznék. Viszont ennyi akció után ezt én elengedném. Ha a tiszta jókat nézem, amiből leveszem a treff 4-est és 9-est akkor kb 6 jód van. Így szerintem floppon a megadáshoz nincs meg az oddsod.
Egyébként NH és szép potot húztál be.

Lev729
Válasz Kolerick kommentjére
2008. aug. 16. 15:43

Nem húztam be a potot, mert eldobtam. Csak még nem tettem fel a végét.
Csak kíváncsi lettem volna, hogy egy esetleges allin mennyire lett volna rossz játék.

Élő ügyfélszolgálat