NL25, overpár fish openpush
$0.10/$0.25 No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG Tyszkiewicz ($49.10) 196bb
UTG+1 serenderu ($25) 100bb
CO hedgefox ($25) 100bb
BTN Jumi56 ($25.50) 102bb
SB dopeside ($30.03) 120bb
BB joeyveb ($25.60) 102bb
Pre-Flop: ($0.35, 6 players) Jumi56 is BTN :as: :ad:
Tyszkiewicz calls $0.25, 2 folds, Jumi56 raises to $1, dopeside calls $0.90, 1 fold, Tyszkiewicz calls $0.75
Flop: :5d: :2s: :7h: ($3.25, 3 players)
dopeside checks, Tyszkiewicz bets $25, $24.5 to Jumi56 ($24.5)?
41/28as fish
4bet/brokeolt ellenem nemrég 55el preflop.
Call vagy fold? Szerintetek?
Ilyen pompás jószág ellen én callolnék. :)
Tudni kéne mekkora 3bettel dolgozik pre,ha magas akkor easy fold,mert a magas párjait limp raiselné 3way.FD nincs,openendeddel nem nagyon látni ilyen open pushokat.Szerintem nem érzi magát komfortosan a két párjával és betolja inkább,ilyet sokszor látni gyengébb játékosoktól.
Szupersima call.
Vannak érvek a megadás és a dobás mellett is, na meg ki hogy szereti a varianciát. :D Lehet tiltből rád tolja 99-el, de lehet ugyanilyen súlyban akár set is nála. Volt már hasonló parti feltéve a fórumra, de emlékeim szerint akkor sem volt egyetértés a hozzászólók között.
Nem nagyon tudok más adattot megadni, mert kevés handem van róla és nem lenne pontos.
Ha nem írtad volna, hogy 55 el brokeolt pre előbb, akkor nem gondolnám hogy tiltel és fold okés.
Így inkább call de semmiképp se számíts hatalmas EV-re a teljes range ellen, tehát nem sima de call megfelelő (min. +50bi) brm-el persze.
Nem lehet az ilyesmit megfejteni, ha láttad már random pusholni akkor nyilván call, meg az 55-el való játéka is efelé billenti a mérleget. Ha ismeretlen fish volna, akkor lehetne dobni, mert nagyon rossz oddsal kellene megadnod egy ismeretlen de valszeg nem annyira gyenge range ellen.
Amikor betolta én arra gondoltam ,hogy lesznek ezek overpárok is és úgy gondoltam hogy nem állok rosszul a range-e ellen. Az SB is betolta, aki vmi regféleség, és akkor ijedtem meg, hogy rossz a call. De a fish 77-et mutatott a regféleség meg 99-et(wtf?)... A turn 7 után már outom se volt :D
A regféleség callja nagyon rossz.