NL25 QQ 4bet potban 2 fish ellen
$0.10/$0.25 No Limit Hold'em Cash, 5 Players
SB: $23.55 (94.2 bb)
Hero (BB): $25 (100 bb)
MP: $27.44 (109.8 bb)
CO: $15.70 (62.8 bb)
BTN: $81.36 (325.4 bb)
Preflop: Hero is BB with :Qd::Qs:
MP folds, CO raises to $0.74, BTN folds, SB raises to $2.67, Hero raises to $4.60, CO calls $3.86, SB calls $1.93
Flop: ($13.80) :Ks::8c::Js:
SB checks, Hero checks, CO bets $6.52, SB folds, Hero?
CO kis mintán nagy fish, SB nagyobb mintán kissebb fish 134 hand alatt 25/11 6-os 3bettel.
A 4bet size-om nem tetszik így utólag, nagyobbat kellett volna. Mit tennétek flopon és miért?
CO előtt $4,58 (18bb) maradt a betje után.
4bet kassza, amikor talán nem blöffölnek sokat, minden húzót blokkolsz, két emberbe cbetel, jól láthatóan kommitálta magát, szerintem ez annyira nem nehéz dobás.
Szerintem is jó floppon a dobás. Sok húzót blokkolunk. És ő egy cold4betet adott meg, amúgy se nagy a 3betje. Ezt sajnos el kell engedni, ha nincsenek nagy Bet értékei.
Sztem nl25-on akár all in is mehetsz pre egy ilyen tört stack ellen, de a 4bet size-od a standerdhez képest is kicsi, ebben a helyzetben meg különösen, mert:
- A buttonon a fish könnyen callolhat spekulatív lapokkal egy nagyobb sizeingot is, és pre minél többet be akarunk pakolni.
- Sb range lineáris és valszeg a standard button vs sb szituban javasolt 15-18%-nal joval feszesebb. Ez rossz lehetne egy TT szerű lappal nekünk de QQ-val elég sok EQ-t pusholunk ahhoz, hogy örömmel calloljuk ha ai megy.
Postflop 1-es spr alatt vagyunk, merge betelhet J-vel, lehetnek nála FD-k, blokkoljuk a QK kombinácioit. Két check utan egy Fish akár random airrel is beprobalkozhat, úgyhogy sztem a dobás nem merülhet fel.
Most tényleg blokkerekről beszélünk ha a partyban nagy fish van? Nála ebben a potban lehet bármi még egy A2o is. Nem mondom h ebből gazdagszunk meg meg jó lenne azt is tudni h milyen fish, aggro-e v passzív, de én ezt nem dobom. Lesz ott Jx is meg 87 is sztem na meg Ax-ek meg fd-k is. Ne felejtsuk h 2 csekk utan elindulhat barmivel.
Most tényleg blokkerekről beszélünk ha a partyban nagy fish van? Nála ebben a potban lehet bármi még egy A2o is. Nem mondom h ebből gazdagszunk meg meg jó lenne azt is tudni h milyen fish, aggro-e v passzív, de én ezt nem dobom. Lesz ott Jx is meg 87 is sztem na meg Ax-ek meg fd-k is. Ne felejtsuk h 2 csekk utan elindulhat barmivel.
... ha agrár a tag ...