NL25 SH 66 7 magas flopon
***** Hand History for Game 6001462239 *****
$25.00 NL Texas Hold'em - Saturday, April 12, 04:22:50 2008
Table Moradi (6 max) (Real Money)
Seat 3 is the button
Seat 1: muck_your_fom ( $31.60 )
Seat 2: Moto ( $23.40 )
Seat 3: mr pata ( $4.95 )
Seat 4: theguat_holla ( $8.55 )
Seat 5: peterpan1c ( $25.00 )
Seat 6: Birdman2466 ( $8.05 )
theguat_holla posts the small blind [$0.10].
peterpan1c posts the big blind [$0.25].
** Dealing down cards **
Dealt to peterpan1c [ 6s 6c ]
Birdman2466 folds
muck_your_fom folds
Moto raises [$0.85]
mr pata folds
theguat_holla calls [$0.75]
peterpan1c calls [$0.60]
** Dealing Flop ** [ 7c, 5d, 2h ]
theguat_holla checks
peterpan1c bets [$2.00]
Moto calls [$2.00]
theguat_holla folds
** Dealing Turn ** [ 8c ]
peterpan1c checks
Moto bets [$4.00]
peterpan1c calls [$4.00]
** Dealing River ** [ 3s ]
peterpan1c checks
Moto bets [$6.00]
peterpan1c ??
úgy gondoltam, elég kevés kezet talált el ez a flop, és belenyitottam. átlátszó volt nagyon, hogy csak egy közepes PP-m van?
az eredeti preflop emelő megadta, többiek fold.
turnön OESD-m lett, ami nem rossz, szépen le tudnék vele stackelni egy overpárt... es ugy gondoltam, eleg valoszinu, hogy az van nala. mast legalabbis nemnagyon tudnek elkepzelni, vagy csak nekem kicsi a fantaziam?:)
check/call? olcsón meg akartam úszni a dolgot, ha emelek és rámemel, dobnom kell:(
de így kb. megvolt az implied oddsom.
river sima check/fold ugye, esélytelen ugye hogy itt blöffölne?
ellen 67/25/3.5 40 leosztás alatt.
most hogy így látom ezt, lehetséges nála a sorhúzó a flopon.
vagy a backdoor flushdraw:)
köszönöm.
Fold river. A turnon érdemes lett volna folytatni az agressziót ha már elkezdted, hiszen ha úgyis megadod az emelését, akkor inkább emelj te.
check/call? olcsón meg akartam úszni a dolgot, ha emelek és rámemel, dobnom kell:(
de így kb. megvolt az implied oddsom.
köszönöm, igazatok van, tényleg nem volta nagyon implied oddsom a tartásra...
de amugy ha semiblöffölök turnön mit dobathatok el vele amivel megadta flopon?
de amugy ha semiblöffölök turnön mit dobathatok el vele amivel megadta flopon?
Két magas lapot. Ez az ellenfél simán lecallolja a turn nyitásodat AJ+ lapokkal szerintem. Éppen ezért nem olyan jó ötlet szerintem a flopon nyitni egy ilyen ellenfél ellen.
Van néhány játékos aki ellen jó lehet a flop nyitás, de az igazán jók tudják, hogy ez a játék a legtöbb esetben középszerű, vagy húzólapot takar és egy jókora emeléssel büntetik azt. A flop check/call pedig szerintem nem jó taktika, én nem szívesen floatolnék egy ilyen párral OOP egy 67/25-ös ellen.
akkor flopon inkább check/fold?
értem.
és ha mondjuk donkbet helyett check/raise-t játszanék?
az is nagyon átlátszó lenne?
lehet hogy én vagyok maximalista, de nem szivesen adok fel kb. 65-75% pot equityt csak azért mert OOP vagyok. bár az életem sokkal könnyebb lenne, az biztos:)...
á, tényleg el kellene felejtenem a minden potra rámozdulok-dolgot nagyon gyorsan. miért számítanék arra hogy egy ilyen el tud dobni bármit is?
multkor valami idiota K magassal megadta a flösshúzós semiblöfföm. jó, blind csata volt. volt vagy 40 outom, gutshot, meg minden. nem is mondom a végeredményt:).
[quote=peterpanic;27131]értem.
és ha mondjuk donkbet helyett check/raise-t játszanék?
az is nagyon átlátszó lenne?
lehet hogy én vagyok maximalista, de nem szivesen adok fel kb. 65-75% pot equityt csak azért mert OOP vagyok. bár az életem sokkal könnyebb lenne, az biztos:)...
quote]
C/R szerintem már jobb megoldás, azért az jóval ilyesztőbb. De szerintem az ilyen ellenfél ellen sokkal jobb kivárni a jó lapot és lehúzni azzal, vagypedig pozícióból támadni.
köszi:)...
fogalmam sincs honnan jött ez a donkbet-ötlet. franc.