NL25 SH AA- nem túl jó flop,ilyenkor mi legyen?
Seat 5 is the button
Seat 1: Ag0stini ( $25.25 USD )
Seat 2: marisss ( $22.50 USD )
Seat 3: Anchorit ( $10.80 USD )
Seat 4: HarryTheKing ( $48.93 USD )
Seat 5: simmy1977 ( $54.06 USD )
Seat 6: hayzer ( $6.22 USD )
hayzer posts small blind [$0.15 USD].
Ag0stini posts big blind [$0.25 USD].
Dealt to Ag0stini [ :As::Ah: ]
** Dealing down cards **
marisss raises [$0.90 USD]
Anchorit folds
HarryTheKing folds
simmy1977 calls [$0.90 USD]
hayzer calls [$0.75 USD]
Ag0stini raises [$3.50 USD]
marisss calls [$2.85 USD]
simmy1977 folds
hayzer calls [$2.85 USD]
** Dealing Flop ** [ :Jc::Jd::5s: ]
hayzer checks
Ag0stini ?
számok nincsenek.
A kérdés az ,hogy az ilyen potokban Ti flopon mit csinátok?
igazából a betről az a véleményem,hogy a c-betemet rossz esetben csak Jx adja meg ,és elég readelhető,hogy vmi kézbe párom van stb.
de a check esetén meg fogalmam sincs hol állok.
szóval Ti ezekben a szitukban milyen döntést hozok, és mi alapján teszitek ? ekkor már adjam fel a valuetcityzést AAmal ? :(:o
Útálatos ilyen floppon játszani az overpárt. Én check-callolnám a floppot, és megnézném turnben ki mit lép.
A bettel az a baj, hogy úgy vettem észre rengeteg lappal reraiselnek ilyen floppokon, mert ők sem hiszik a J-t, ezért én passzívan játszanám végig a partit, de csak erős akciók után dobnám el
nem csak J-vel callolnak, hanem gyakorlatilag bármilyen pockettel.
sőt, tudod te is, hogy totál air-rel is. én cbetelek, turn check általában, és riveren reraise sokszor, hogy még minimális valuet ki tudjunk szedni belőle.
a cbet call range ilyen flopon everesten kb. AT+, 22+, 5x, Jx...
miután látom mikkel calloznak végig néha, teljesen rászoktam a thin valuebetekre, itt is legalább két utcát végig emelnék.
de amugy valuetown!:)
pont amit mondtam a multkor, hogy a bet/fold sokkal jobb játék ennyi calling station ellen itt, mint a check/call, mivel nagyon tág range-el callolnak, viszont elég szűkkel fognak csak emelni/visszaemelni.
ugye látszik hogy pocketed van, miért reraiselne valaki blöffből, én nem lennék egyáltalán biztos benne, hogy el tudják dobni NL25-ön a magas/közepes párokat.
Mi az a valuetown?:)
Preflop 3bet 5-7 usd-ig, úgyis adják. Ha nem adják az is jó. A flopon megpróbálkoznék egy bettel, de ha adják feladnám.
A kérdés az ,hogy az ilyen potokban Ti flopon mit csinátok?
igazából a betről az a véleményem,hogy a c-betemet rossz esetben csak Jx adja meg ,és elég readelhető,hogy vmi kézbe párom van stb.
de a check esetén meg fogalmam sincs hol állok.
szóval Ti ezekben a szitukban milyen döntést hozok, és mi alapján teszitek ? ekkor már adjam fel a valuetcityzést AAmal ? :(:o
hát, sikerült végig value betelnem J3o ellen :) ;)
Flopon nyitnék, ha ott adják turnon valszeg check/call riveren pedig check/fold