Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL25 SH dáma pár, turnre lejön egy A.

peterpanic
2008. ápr. 13. 11:22

NL25 SH dáma pár, turnre lejön egy A.

***** Hand History for Game 6008447086 *****
$25.00 NL Texas Hold'em - Saturday, April 12, 05:54:41 2008
Table Faldo (6 max) (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: peterpan1c ( $25.00 )
Seat 2: guisatch ( $34.25 )
Seat 3: PalteBoy ( $20.90 )
Seat 4: Jessica S ( $27.85 )
Seat 5: ABNNBC ( $43.30 )
Seat 6: DrMelle ( $32.90 )
guisatch posts the small blind [$0.10].
Jessica S posts the big blind [$0.25].
** Dealing down cards **
Dealt to peterpan1c [ Qs Js ]
ABNNBC folds
DrMelle folds
peterpan1c raises [$0.85]
guisatch folds
Jessica S calls [$0.60]
** Dealing Flop ** [ Qh, 4d, 5s ]
Jessica S checks
peterpan1c bets [$1.25]
Jessica S calls [$1.25]
** Dealing Turn ** [ Ad ]
Jessica S bets [$3.00]
peterpan1c ??

az ellen 66/35/6 100+ leosztás alapján.

nem sok mindennel adhatta meg a cbetem ilyen boardon, közepes pp-k, set, sorhúzó, dáma, kétpár?. ha jól sejtem. esetleg két overcard?
(mondjuk ez így elég sok:)

lejön az ász és emel. jókis scary card nekem, gondolhatja, ha dámám van.
itt mi a helyes játék? megadás és olcsó showdown kierőszakolása?
fold?

reraise? csak a blöffjét fogja eldobni azthiszem, a többit pedig elvileg verem showdownnál.
esetleg ha flushdraw-ja van, akkor lenne csak értelme egyedül.

river call? vagy ott már fold?

ha nem emel, el kell csekkelni, vagy kis value bet?

köszönöm.

lederman
Válasz peterpanic kommentjére
2008. ápr. 13. 11:37

Sztem ezek a maniacok nagyon szeretnek megadni Amagassal a flopon, esetleg Ax kis parral.
A turn emeles mertektol fuggoen folytatnam 1/2-2/3 pot kozott talan megadnam, talan nem, afolott biztos dobnam. Es figyelnem, h mikent jatszik: o lehet az egyik legnagyobb penzforras.

kanrich_
Válasz lederman kommentjére
2008. ápr. 14. 0:47

Miért emelsz a flopon? Top párod van kis kickerrel, nem olyan erős lap, hogy azzal potot kellene építeni...

peterpanic
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 14. 9:51

Miért emelsz a flopon? Top párod van kis kickerrel, nem olyan erős lap, hogy azzal potot kellene építeni...

áá mindig rosszkor cbetelek?:) illetve mindig rosszkor választom meg az alkalmat amikor nem kell és amikor igen?

gondoltam valamennyire legalább eltalált a flop, value-cbet.
nem akartam én nagy potot építeni, sőt:)...
turnön mindenképp potkontrollra játszottam volna.

Te végig c/c-ra játszottad volna?
vagy miután lejött az ász c/f inkább?

illese
2008. ápr. 14. 12:47

Pokerstars-on NL25 maniac ellen a top pár simán value bet, nekem a flop játék tetszet. Volt már olyan is a ki 3. párral kifizetett. Meg időnként nem árt akkor sem cbetelni, ha véletlen van vmid.
Az ász után sajna fold, mert a vakról még egy A6 offsuiteddel is megadhatta. :(

kanrich_
2008. ápr. 14. 13:20

áá mindig rosszkor cbetelek?:) illetve mindig rosszkor választom meg az alkalmat amikor nem kell és amikor igen?

gondoltam valamennyire legalább eltalált a flop, value-cbet.
nem akartam én nagy potot építeni, sőt:)...
turnön mindenképp potkontrollra játszottam volna.

Te végig c/c-ra játszottad volna?
vagy miután lejött az ász c/f inkább?

Bocs, butaságot írtam, egy picit elnéztem a partit tegnap fáradtan. A floppon kötelezően cbetelni kell (én tegnap a turn emelésre gondoltam, de ma meg látom, hogy nem is Te emeltél a turnön), végülis ott van a top párod. A turn-ön meg belehív az ászba, ami két dolgot jelenthet: vagy van egy gyenge ásza, vagy egy jobb játékos a setjét játsza meg így. Én itt általában elengedném a lapom.

peterpanic
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 14. 14:10

egy kicsit furcsa volt:)...
de köszi!

valamiért sikerült nem elengednem (már megint, jaj), showdown-nál Q4-et mutatott, kétpár.

Zehy
2008. ápr. 14. 20:33

A partihoz nem szólok inkább semmit, Q4 wp... sztem jól játszottál, A feljött, mondjuk ott fold, ennyi...
a kérdésem más lenne: ugye tudod, h én nl20-on játszom, általában ott openraiselek akkor az 80 cent. Nem kevés nl25-re a 75c?
Így is asztal függvényében módosítanom kell (csak felfele, néha 1.4-1.6-ig!), h ne jöjjenek sh-n 2-3-an még, annyira fellazul az asztal egy idő után a sok hülyétől...

Agostini
Válasz Zehy kommentjére
2008. ápr. 14. 20:46

A partihoz nem szólok inkább semmit, Q4 wp... sztem jól játszottál, A feljött, mondjuk ott fold, ennyi...
a kérdésem más lenne: ugye tudod, h én nl20-on játszom, általában ott openraiselek akkor az 80 cent. Nem kevés nl25-re a 75c?
Így is asztal függvényében módosítanom kell (csak felfele, néha 1.4-1.6-ig!), h ne jöjjenek sh-n 2-3-an még, annyira fellazul az asztal egy idő után a sok hülyétől...

ez full tilt ..itt dobálnak elég szépen...

peterpanic
Válasz Agostini kommentjére
2008. ápr. 14. 21:13

standard potméretu raise-t szoktam mindennel. fulltilten tényleg elég feszesek, nem kell félni attól, hogy kettőnél több ellenfél lesz.

persze variálni kellene a preflop raise-t ellenfelektől és laptól függően, hogy ideális SPR-t kapj, de nagyon ritkán látok olyat, aki foglalkozik ezzel, túl sok kalkuláció...

persze ha van valami monsterem, és ott van egy 90/0/1.2-es calling station, nagyobbat emelek, úgyis megadja:)...

Élő ügyfélszolgálat