NL25 SH JJ: egyszerű kérdés - kell-e c-bet?
Seat 4 is the button
Seat 1: ludowallace ( $23.05 )
Seat 2: Ag0stini ( $28.60 )
Seat 4: Burles52 ( $12.69 )
Seat 5: Prins_Rachid ( $25.00 )
Seat 6: freewolf ( $34.60 )
Prins_Rachid posts the small blind [$0.15].
freewolf posts the big blind [$0.25].
Dealt to Ag0stini [ Jh Jd ]
** Dealing down cards **
ludowallace calls [$0.25]
Ag0stini raises [$1.15]
Burles52 folds
Prins_Rachid folds
freewolf folds
ludowallace calls [$0.90]
** Dealing Flop ** [ 3d, Ks, 5s ]
ludowallace checks
Ag0stini ?
Ezen peterpanic-al sokat "veszekedtünk" ,hogy itt kell-e c-bet ,vagy check?
kiváncsi lennék pár rutinosabb játékos véleményére, és a kevésbbé rutinosakéra:) azaz mindekiérta:)
Én ezen a flopon??? persze. ;) Flushhuzo van, és sorhuzo is.
De most Te kétszer jössz, vagy hogy van ez a HH?
Én ezen a flopon??? persze. ;) Flushhuzo van, és sorhuzo is.
De most Te kétszer jössz, vagy hogy van ez a HH?
Szerintem egyértelműen kell a cbet ezen a flopon, simán tudsz egy királyt reprezentálni.
Szerintem egyértelműen kell a cbet ezen a flopon, simán tudsz egy királyt reprezentálni.
naaaa, végülis peterpanical arról beszéltünk, hogy ez egy way ahead\ way behind szitu (szerinte:D)
és egy checkel , simán indukálhatok egy blöfföt a későbbi utcákon.
és persze az is igaz részben ,hogy egy c-betet csak egy jobb lap adhat meg(ami sztem nem igaz:)mert egy draw is simán lecallol sőt még Ax is sok esetben->everest)
Szóval a lényeg,hogy én szerettem volna itt és most elvinni ezt a kasszátá mert egy cseekkkk el semmi infom sincs róla és a további utcákon ,vakon kéne callolnom. és akkor sem tudom ,hogy c-r készült flopon vmi atom erős lappal ,a stb...
szóval én továbbra sem értek egyet azzal,hogy itt nem biztos, hogy kell c-betelni
az pedig,hogy kasszát építünk egy olyan potban ahol nem vagyunk túl erősek,igaz. de én NEM a kassza építésére mentem HANEM arra ,hogy itt és helyben elvigyem ezt az emelt és nagyon valószínű,hogy nem túl sok $ tartogató kasszát.
Természetetsen van ráció abban is amit mondtál. De szerintem inkább írd le ide Te, talán jobban át jön és talán értelmesebb lesz:)
öö én csak gondolkoztam, hogy mivel adhatja meg a cbetet:
1. flösshúzóval: úgyis végigjön, mert végig fog. ilyenkor ugye el kell chekcelni a turnt, tehát ugyanott vagyunk, mintha nem cbeteltünk volna, maximum védtük a lapunkat, aminek nagy hátulütője, hogy nagyobb potot építünk, egy meglehetősen bizonytalan kézzel. bármilyen emelésre dobnunk kell, mert nem tudhatjuk, van-e király nála.
2. sorhúzóval: ugyanez.
3. K-val: második párunk van, 2 outtal, nagy potot építünk marginális kézzel.
4. kisebb pocketekkel: ez nekünk jó, neki nem.
a probléma ott kezdődik, hogy mi történikha mi csekkeltünk, de ő turnon emel?
itt szinte biztos, hogy meg kell adni. ez végülis idáig ok. csak mi történik, ha riveren is emel? itt már kérdéses a dolog. én ettől "félnék".
viszont ugye ha csekkolt turnön, akkor ott már ellőnék egy "késleltetett" cbetet.
En itt tutira cbet-elnek kb 2/3 pottal. Elvileg igy hiba lenne megadnia a flush/sor huzokat. Ha megadja, az sem jelent semmit, mert NL25-os szinten sok fish meg a riveren is fizet a ki nem jott szinere, sorara.
A Kxx-vel tenyleg jo tovabb menni, mert Kx-vel meg a lazabbak is csak AK, KQ, KJ, KT (K9s) mennek tovabb.
De en meg egy Axx floppon is cbetelnek ugy fel pottal. Ha megadja, akkor emelesre siman dobok a kovetkezo utcan.
De mivel en mostansag short stack jatszom, igy itt mar all-in vagyok, es csak varom, hogy az 5 dollarom gyarapszik vagy elvesz. Sokszor gyarapszik!
de ne csináljátok már:) inkább kössetek bele az én gondolatmenetembe, most nemér beírni, hogy én cbetelnék és annyi, ezzel nem magyaráztátok meg:)
NL25-n K2-t sem fognak itt eldobni cbetre, sőt végigjönnek lazán.
és ugye sokkal valószínűbb, hogy van nála K ha megadja, mert flöss és sorhúzót csak minden 6-7 flopra kap az ember...
ugye ha csekkolt turnön, akkor ott már ellőnék egy "késleltetett" cbetet.