NL25 SH KK turnre lejön a 3. szín
***** Hand History for Game 6001630766 *****
$25.00 NL Texas Hold'em - Saturday, April 12, 04:52:24 2008
Table Richard (6 max) (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: Dannydm ( $25.55 )
Seat 2: Greatskier ( $5.50 )
Seat 3: Npharoh ( $5.50 )
Seat 4: peterpan1c ( $31.10 )
Seat 5: BizDawg ( $25.75 )
Seat 6: boz84 ( $56.90 )
Greatskier posts the small blind [$0.10].
Npharoh posts the big blind [$0.25].
** Dealing down cards **
Dealt to peterpan1c [ Kh Ks ]
peterpan1c raises [$0.85]
BizDawg calls [$0.85]
boz84 folds
Dannydm folds
Greatskier folds
Npharoh folds
** Dealing Flop ** [ Jh, 9h, 5d ]
peterpan1c bets [$1.25]
BizDawg calls [$1.25]
** Dealing Turn ** [ 7h ]
peterpan1c bets [$3.00]
BizDawg calls [$3.00]
** Dealing River ** [ Jd ]
peterpan1c checks
BizDawg bets [$4.25]
peterpan1c ??
flopon cbet, standard.
turn-re lejön a flöss. check/call? check/fold? a fold azért elég merész lenne, a range-ben nem csak diamondok vannak, hanem bubi, sorhúzó is.
bet/fold? elég ritkán emelnek rá az emberre NL25-ön ilyen helyzetben flush nélkül.
bet/fold-ra szavaztam hirtelen, lehet hogy egy kicsit túl sokat emeltem, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ez a legjobb megoldás.
river-re lejön a bubi is, ezzel gyakorlatilag mindennel verve vagyunk, sima check/fold gondolom.
?
ellen 36/0/1.8 22 leosztás alapján...
köszönöm.
A turn emelés sztem jó lehet, de a check-call se rossz, mivel :Kh: nálunk van.
A turn-ön szerintem kötelezően emelnünk kell, én szinte minden esetben emelnék, hacsaknem egy ultra passzív calling station van mögöttem, aki biztosan nem emel, ha passzolok, akkor sem, ha van színe (van ilyen is néha).
Egyébként a kőr király nélkül is emelnék, nem feltétlen kell, hogy ott legyen a szín nála. Amennyiben ott van, akkor azt tudatni fogja hamarosan.
A river a párosodó bubi, illetve a színesély miatt, na meg persze azért is, mert eddig csak callolgatott valamivel check/fold. Az emelése mértéke alapján tisztán value-ra megy, fold.
köszi:)...