NL25 SH QQ K magas flopon
***** Hand History for Game 5971452792 *****
$25.00 NL Texas Hold'em - Wednesday, April 09, 08:56:37 2008
Table Lanning (6 max) (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: Tyrone21x ( $17.55 )
Seat 2: Romsy_hu ( $25.00 )
Seat 3: xGrammaJ ( $60.30 )
Seat 4: KORsung ( $26.60 )
Seat 5: Mersch54 ( $25.70 )
Seat 6: peterpan1c ( $42.70 )
peterpan1c posts the small blind [$0.10].
Tyrone21x posts the big blind [$0.25].
** Dealing down cards **
Dealt to peterpan1c [ Qh Qc ]
Romsy_hu folds
xGrammaJ folds
KORsung raises [$0.85]
Mersch54 folds
peterpan1c raises [$2.70]
Tyrone21x calls [$2.55]
KORsung folds
** Dealing Flop ** [ Jd, Ks, 2h ]
peterpan1c bets [$4.25]
Tyrone21x calls [$4.25]
** Dealing Turn ** [ 8d ]
peterpan1c checks
Tyrone21x bets [$10.50]
peterpan1c ??
az ellen 91/31/3.4
tehát valami maniac-szerűség.
flopon cbeteltem, ez lehet hogy kérdéses és a check/call jobb lett volna, de nem vagyok benne biztos.
ugye a range nagyon tág, szerintetek adta volna sorhúzóra/bubira a cbetet, vagy dobott volna? (olyat mondjuk nemnagyon csinált még postflop sem)
turn check?
esetleg bet félpot, és call ha rámtolja?
vagy push egyből (megadná K nélkül?)
viszont ugye ha "gyengeséget érez" a csekk miatt, betolhatja (amit meg is tett). -> én ezt a megoldást választottam, jól tettem?
vagy check/fold a turn?
köszönöm.
Hat az ilyen stattal rendelkezo jatekosra en azonnal ratolom! Hosszu tavon minden fele keppen pozitiv hozamu a dolog, meg akkor is, ha ebben a partyban megvan a K-ja!
Hat az ilyen stattal rendelkezo jatekosra en azonnal ratolom! Hosszu tavon minden fele keppen pozitiv hozamu a dolog, meg akkor is, ha ebben a partyban megvan a K-ja!
Hát, ha nagyon őrült, akkor turn check/call, semmiképpen se bet, azért arra már jó eséllyel minden rosszabbat eldob.
Mondjuk sztem némileg jobb a turn check/fold. Jumival valszeg passzol mögötted, mással meg még egy fish se biztos, hogy ilyen boardon és ilyen preflop és flop játék után blöffölni merne.
NL 250n maniac fizetett már ki nekem alsó párral is ász drillt. Igazi maniac ellen check call a turnon, ha inkább fish bet. De be ne dobd. Ha van nála K vagy drill majd visszanyered két körön belül.
Egy ilyen stattal rendelkező ellenfél ellen én nem szoktam eldobni, viszont ezek az arcok azért veszélyesek, mert siman floppol valami fossal is 2 párt, vagy épp megvan neki a K-ja mondjuk K4s-el, vagy valami jobb. Néha elengedem, de ilyenkor durván figyelem, s ha már középszerű lapnál jobb lapom van az adott boardon rámegyek a stackjére nagyon.