NL25 SH TT vs. 9 magas páros board
***** Hand History for Game 71355932 *****
$25.00 NL Texas Hold'em - Sunday, April 20, 04:51:54 2008
Table Tijuana 12571355 (Real Money)
Seat 2 is the button
Seat 4: bunicssa ( $7.31 )
Seat 6: wisehandpokerdotcom ( $34.65 )
Seat 1: callmelucky1 ( $19.77 )
Seat 5: peterpan1c ( $30.04 )
Seat 2: Sustash ( $14.67 )
bunicssa posts the small blind [$0.10].
peterpan1c posts the big blind [$0.25].
** Dealing down cards **
Dealt to peterpan1c [ Ts Tc ]
wisehandpokerdotcom raises [$0.75]
callmelucky1 folds
Sustash folds
bunicssa calls [$0.65]
peterpan1c calls [$0.50]
** Dealing Flop ** [ 9d, 9s, 2c ]
bunicssa checks
peterpan1c checks
wisehandpokerdotcom bets [$2.00]
bunicssa folds
peterpan1c raises [$4.50]
wisehandpokerdotcom calls [$2.50]
** Dealing Turn ** [ 6h ]
peterpan1c checks
wisehandpokerdotcom bets [$5.00]
peterpan1c ??
sajnos a check/raise-nél félreklikkeltem, legalább 5-ig akartam volna emelni, de a 6 lett volna a legjobb megoldás.
így viszont overcardokkal is tarthatta (egy kis gondolkodás után), mert annyira kicsi volt az emelésem.
turnon folytatni kellett volna?
az eredeti tervem egy normális méretű check/raise lett volna, majd turnon check/fold ha megadja, a gond az, hogy a páros board miatt annyira hiteltelen az emelésem (legalábbis az én szememben az lenne), hogy tanácstalan vagyok az információszerzést illetően.
a fickó 44/20-at játszott, 4.5 AF-el.
ti mit játszanátok?
bevallom, egy kicsit tartottam a nagyobb overpártól, monstanában annyi ilyenbe futottam, szóval semmiképpen nem akarom betenni az egész stackem.
meg ő sem hiszem, hogy hajlandó lenne egy TT-nél kisebb pockettel ezt tenni.
turn bet/fold? check/call?
esetleg mindkét verzióban: normális méretu c/r után, és ilyen elcseszett kis c/r után?:)
köszönöm.
megcsak nem is olvasta el senki ennyire unalmas a cime?:(
legközelebb kitalálok valami izgalmasat:)
Nem 1szerű parti. Bármi lehetett nála, akár 9es is, mivel elég olcsón volt flopnézés. Én vagy hívtam volna flopon, vagy check-raise után turnön is. Ezek után sztem jó döntés a fold. Ha hiteltelennek érzed a check-raise-t, legközelebb játszd úgy a setedet ilyen flopon.
Szerintem jó a check/raise ezen a floppon, hiszen vak pozícióban ülsz és simán lehet Nálad 9-es is. Egyébként is legitim játék, hiszen jó eséllyel jelenleg Nálad van a legjobb lap.
A megadása után azonban elgondolkodnék, hiszen mégiscsak lehet nála valami.
A kérdés a turn-ön az, hogy milyennek ismerted meg a srácot? Tud dobni? Vagy igazi calling station, aki nem bírja eldobni a JJ-t vagy a QQ-t akkor sem, amikor lent van két 9-es? Amennyiben ilyen, úgy a turn nálam c/f. Amennyiben azonban úgy ítélném meg, hogy tud dobni, akkor a flop játékom után továbbfolytatnám az agressziót a turn-ön és nyitnék.
kizárt hogy eldobja a JJ-QQ-t:) teljesen. eldobtam turnon, pedig inkább bet/fold-ot kellett volna, hátha csak két magaslapja van.
:(