NL25 TT vs 3 barrel
Sziasztok!
Ellenfél ismeretlen.
Nálatok mi lesz itt a call range alja?
https://www.boomplayer.com/28149619_76D8617973
Ilyen betsizing mellett a TT nálam nagyon határeset, talán amiatt megadhattam volna, hogy a JTs-eket blokkolom, de a franc tudja, population read-re hagyatkoztam és 4-szer mutatott agressziót, szóval beadtam a derekam.
Preflop a BB miatt az alacsony párok és az alacsony SC-k nem lesznek nálam, így eltorzul a range-dzsem.
Pre open:
66+,A9s+,A5s-A4s,KJs+,QJs,JTs,T9s,98s,87s,AJo+,KQo
Pre passzív védekezés:
88+,ATs+,KJs+,QJs,JTs,T9s,98s
Helló!
J10s blokk szerintem nem igazán mérvadó itt egyrészt az is erősen kérdéses, hogy 3beteli-e preflop és nem hiszem a 3 utcát ütné j10sel postflop, ha 3beteli. TT nálam itt fold. Nem ismerjük az ellent(én a limitet se;p) Qjs+ vagy j10s+ talán.
Pre passzív védekezés:
88+,ATs+,KJs+,QJs,JTs,T9s,98s
Az ilyen betsize-okat ilyen AJ, KJ, QQ szokta csinálni a tapasztalatom szerint sokszor, mivel nem sült be semmi, vs utg azért olyan baromi magas 3bet százaléka nem lesz, még ha minden AK blöfföl sem biztos h ez meglesz, márpedig nem tudok miből arra következtetni, hogy az összes AK blöfföl .
Szóval ebből nekem megint csak az következik, hogy egy ismeretlen ellen, oop általában a TT-vel pontosan ez fog történni, ami most is, ég vele a pénz és igazából még egy Tx-en sem fogok tudni a legoptimálisabb döntést megtalálni, ahogy akkor sem, ha overpárod lesz.
Ez az a textura, ahol Flop ch/c, turn ch/r és river barellre kb. a range 80-90%-t el kell dobnia BTN-nek, tehát itt nagyon sok bloffunk lehet. Én elgondolkodnek egy turn ch/r-n, de nem biztos, hogy ezzel kene. Ezt ki kene elemezni eqilabba, melyet majd meg is fogok tenni.
Nagyon megtetszett ez a hand.
Amúgy nem dobnam el, mert ilyen olcsón nem fogom megtudni, hogy mivel jatszik így. Nekem ez a Flop 1/3, turn 1/3 River felpot nagyon nem tűnik semmilyen value-nak. Ettol meg lehet, nem ezt mondom.
GL
ki kene elemezni eqilabba, melyet majd meg is fogok tenni.
Nagyon megtetszett ez a hand.