Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL25 ZOOM 77 turn-river kérdés

Flush67
2017. ápr. 11. 11:04

NL25 ZOOM 77 turn-river kérdés

https://www.boomplayer.com/23456615_1014339024

Elég furán alakultak itt az események (SB flat, körcheck, turn kis overbet)
Ismeretlenek az ellenfelek, de nem játszanám máshogy. Felmerült bennem egy turn broke, de így nem hagynék teret a blöfföknek.

Vélemények?

Masters800
Válasz Flush67 kommentjére
2017. ápr. 11. 12:29

Nekem tetszik a megjátszás, ugye 99 ver csak minket reálisan ezért riveren allin is mehetünk mert megad A9,Q9 amivel így játszik.

LazyCastle
2017. ápr. 11. 12:55

Én még nagyon kezdő vagyok ! De énis így játszottam volna meg viszont a river Allinal is egyet értek mert preflop Call két magasra vagy alacsonyabb párra TT alatt flop ugye A Q 9 check turn 7 majd rá betel a hívora 7 es segített volna neki ? Tudni való , hogy valószínő floppot checkelte el river 3 raise ... mivel preflop nem hívott vissza , hogy kettesbe játsza le valakivel AA QQ párok véleményem szerint ki estek a kezéből maradt az AQ A9 és kisebb esély rá , hogy 99 így szerintem lehet egy Allint is beválaltam volna.

Flush67
2017. ápr. 11. 14:28

Az az igazság, hogy ez populációs read alapján sosem lesz AQ-A9, tulajdonképpen riveren úgy adtam meg, hogy valszeg a 3 db 99 mellé találok elegendő blöfföt nála ilyen bd kombók személyében.

komcsa
2017. ápr. 11. 15:21

a riveren az all-innt is megadtad volna?

asdator
2017. ápr. 11. 18:17

Az az igazság, hogy ez populációs read alapján sosem lesz AQ-A9, tulajdonképpen riveren úgy adtam meg, hogy valszeg a 3 db 99 mellé találok elegendő blöfföt nála ilyen bd kombók személyében.

Két kérdésem lenne a bd kombó blöffökkel kapcsolatban:

1. Treff riveren dobsz? Vagy mondjuk K-on, 8-on, ami JT-t egészíthet.
2. Az ő helyében, ha nálad lenne vmi turnon felszedett draw (flush, gutshot, OESD), de jelenleg nem vagy SD képes, akkor flop körcheck után, te SB-ből mit tennél? Bet? Check/call, Check/raise? Melyiket miért tennéd?

crazy3317
Válasz asdator kommentjére
2017. ápr. 11. 19:50

2. Az ő helyében, ha nálad lenne vmi turnon felszedett draw (flush, gutshot, OESD), de jelenleg nem vagy SD képes, akkor flop körcheck után, te SB-ből mit tennél? Bet? Check/call, Check/raise? Melyiket miért tennéd?

Ez nem is két kérdés

Flush67
Válasz asdator kommentjére
2017. ápr. 12. 16:18

1. Read nélkül elég nehéz erre korrekt választ adnom. A kapott odds-tól is függhet a call/fold, illetve nálam is lesz bőven olyan lap ami egészült, így a 77 nem a call range-dzsem teteje ebben a szituban.

2. Én deep-en nem annyira vagyok az sb flat híve, így csak nagyon szűk range-ből tudok kiindulni. Mindhárom opciót lehet használni, attól függően, hogy milyen további játéktervvel készülök.

a) bet
1. körcheck után az eredeti emelőnél tudok elképzelni esetleg kész kezet, BU viszont legtöbbször gyenge. Így akár egy utca bet-tel is profitábilis lehetek (és második pár szerű handeket dobatok).
2. mivel deep-ek vagyunk, így a bet/call abszolút opció IO miatt, de egy bet/push-t már erős túljátszásnak érzek.

b) check/call
potkontroll és jó eq miatt biztonsági játék, hátránya, hogy valószínűleg kevés pénzt hoz ha beesik. Egyszerűsége miatt legtöbbször erre számítok, oszt lássuk, hogy mit hoz a folyó... (mégis csak alacsony limit, nem mindenki kész koncepciókkal játszik)

c) check/raise
Az ellenfeleknél SD képes lapokra számítok, de csak kevés igazán erősre, így egy turn x/r - river push-sal szerintem maximalizálhatom a profitot. Ehhez persze nem árt ha tudom magamról, hogy 99,QQ is lehet nálam.

Élő ügyfélszolgálat