Nl4 88
Üdv,
Villainről csak 38 handem van, ezalatt 54/35, feltehetőleg fish.
£0.02/£0.04 No Limit Holdem
iPoker
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG Savantes (£4.04) 101bb
UTG+1 xBaby88 (£7.39) 185bb
CO kustyk1986LBN (£8) 200bb
BTN aleksshow (£3.94) 99bb
SB Fitzgeraldjkeee (£4.16) 104bb
BB 0Borg0 (£4.74) 119bb
Pre-Flop: (£0.06, 6 players) Savantes is UTG :8h: :8c:
Savantes raises to £0.12, 1 fold, kustyk1986LBN calls £0.12, 3 folds
Flop: :6h: :5s: :4c: (£0.30, 2 players)
Savantes bets £0.22, kustyk1986LBN calls £0.22
Turn: :8s: (£0.74, 2 players)
Savantes bets £0.48, kustyk1986LBN raises to £1.48, Savantes calls £1
River: :2s: (£3.70, 2 players)
Savantes checks, kustyk1986LBN bets £2.36, Savantes folds
Final Pot: £6.06
kustyk1986LBN wins £5.82 (net +£1.64)
Ha jól számolom 27% a pot oddsunk turnön és ha csak 7-eseket teszek a rangebe akkor van olyan 25%-om. Jó ez a megjátszás?
Köszi.
Ehhez valaki?
Én személy szerint kihagynám a cbetet. Elég tág a pre megadó range, ami a cbet mellett szól, de ha ezen a flopon raise-t kapunk elég nehéz helyzetbe kerülünk. Pot kontroll mellett döntenék, 1 utca call, vagy ha végig xbackel villain akkor talán thin vbet (ha blank lapok érkeznek).
Ha így alakult a line, attól függ, hogy az ellenfél mennyire szeret blöffbe fordítani 2párt, gyengébb szettet (rosszul megjátszva), vagy valami teljesen mást, így ismeretlen ellen jó a fold.
Ilyen drawheavy boardon a turn raise, river allin szinte mindig monstert takar. Ráadásul elég őszintén is játszotta meg. Nagy erősen sort reppel, FD-t nem hiszem, h raiseelne turnön.
Nálam ez turn bet/fold, mert ha callolunk, akkor számolni kell azzal is, h a rivert is lövi tovább nem kis sizingal.
Postflop statokat is tehettél volna be.
Flop jó a cbet. Inkább turnön check/callolnék. Egy fish is elfogja szórni a lapjai nagy részét a cbetre, nem is túl sérülékeny a lapod és itt már tényleg kellemetlen ha rád emelnek.
Postflop statokat is tehettél volna be.
Flop jó a cbet. Inkább turnön check/callolnék. Egy fish is elfogja szórni a lapjai nagy részét a cbetre, nem is túl sérülékeny a lapod és itt már tényleg kellemetlen ha rád emelnek.
Turn raise utan elegge valoszinu, hogy loni fogja a rivert igy turnon elore lehet gondolni, hogy tudunk-e tartani majd egy river betet / comitalva leszunk-e vagy sem. En itt turnon siman pot odds / implied odds callra mennek, ha megvan a megfelelo %.
Szerk.: Lehet felreerthetoen irtam. Itt arra az esetre gondolok, amikor a Hero betel turnon (ahogy tortent valojaban is). Nem mondom, hogy az a jo, csak arra vonatkozott a kommentem, hogy en mit tennek, ha mar abba a szituacioba kerultunk.
Mi ellen betelünk értékért turn? Kisebb set? Lejött az egylapos sor. Sick float bluffraiset indukálunk?
Turn betcall nem sokkal olcsóbb, mint turn+river c/call.
Alacsonyabb szett, FD ellen lehetne értékért betelni szerintem, de blöffből nem hiszem, h raiselne, csak nutsal.
Lehet, h rossz elképzelés, de én nem adnak ingyen lapot neki turnön.
Postflop statok hiányában azt kell feltételeznünk, hogy FD és gyengébb szett ritkán lesz nála, én floptól kezdve pot kontrolloznék és callolnék 1 utcát ha nem jön 7-es. Lehet, hogy így egy agro fish kibarrelezhet, de szerintem nem ez a megfelelő alkalom/szituáció sem értékszerzésre, sem blöffcatch-re.