Deathrynx
2015. márc. 9. 18:40

NL4 Q9s vs fish

Üdv,

Ellenfél 20 hand alapján egy fish: 94/6.

$0.02/$0.04 No Limit Holdem
iPoker
3 Players
Hand Conversion Powered by WeakTight.com poker hands converter

Stacks:
BTN Hero ($4) 100bb
SB Player1 ($4) 100bb
BB Player3 ($1.85) 46bb

Pre-Flop: (0.06, 3 players) Hero is BTN :qs: :9s:

Hero raises to $0.10, Player1 folds, Player3 calls $0.06

Flop: :2d: :3s: :2s: ($0.22, 2 players)

Player3 bets $0.24,

Mit lépjünk flop-on?

samseaborn
Válasz Deathrynx kommentjére
2015. márc. 9. 21:13

egy hobbista véleménye:
fold.
nem sokat tudni ellenről, 20 hand nagyon kevés, és semmi postflop stat nincs róla. Bár ha ez alapján kell range-t belőni, akkor meg pont bármi lehet nála. Potnyi donk is arra utal szerintem, hogy nem tudja mit csinál; mondanám, hogy védeni akarja valamilyen gyenge overpárját, de nem biztos, hogy tudja, hogy az mi. Stackje is kicsi, így az odds is elég rossz még ip is, a te húzód meg nem is nut, ha az nála van, akkor máris sokkal kevesebb outod van - ez szerintem pont az, ahol jobb spotot kell keresni ellene, mert itt végig semmi fogalmad nem lesz, hogy hol állsz.

van Gerwen
Válasz samseaborn kommentjére
2015. márc. 9. 21:23

94/6 az kömény stat. :D :D :D

BelaKecske
2015. márc. 10. 1:03

láttunk már ilyet tőle? tudjuk, h mit lép turn-ön?

de 2 over+fd semmiképp nem fold, r v call lesz.

Deathrynx
Válasz BelaKecske kommentjére
2015. márc. 10. 8:41

Köszi a hozzászólásokat.

Nem volt semmi note-om róla, hogy mivel donkol. Én végül AI tettem és snapcallolt egy A3-mal... igazából már játék közben is kis párra tettem. Azok ellen mi a jó játék, ha nem tudjuk turnön mit fog lépni?

Tir-X
2015. márc. 10. 10:54

Egyetértek BelaKecskével, nem kell ezt eldobni, de a raisenek ilyen stack meg ekkora fish, plusz ilyen size ellen nem sok értelmét látom. Allin tetted, de mit akartál eldobatni? Nincs kb olyan kombó, ami a Tiédnél jobb hand, ezt csinálja, és eldobja majd. Meg amúgyis a potdonk ranget tekintve kb soha nem fogsz dobást kapni tőle, szerintem csak meg kéne adni flopon.

Deathrynx
Válasz Tir-X kommentjére
2015. márc. 10. 11:21

OK, akkor call. Ugy-e 5-ből egyszer lesz flushunk turnre, blanken viszont egy újabb potdonk ellen? Fold?

Tir-X
2015. márc. 10. 12:32

OK, akkor call. Ugy-e 5-ből egyszer lesz flushunk turnre, blanken viszont egy újabb potdonk ellen? Fold?

Az ellen már dobnunk kell. A flop callnál gyakori outnak számoljuk a 9-est és Q-t is, valamint számítunk néha ksi turn betre vagy checkre is tőle, ezért jó még így is megadni flopon.

Deathrynx
Válasz Tir-X kommentjére
2015. márc. 10. 14:56

Kösz az elemzést mindenkinek.

BelaKecske
2015. márc. 11. 16:01

Ha nincs FE semmi akkor hoznunk kell olyan 47%-ot kábé, az meg is lesz amúgy, ha mindig pot donkol turn akkor jobb megoldás berakni, de azért ezt nem tudjuk és első blikkre azért nem gondolom, hogy annyival jobb lenne breakevennél, míg a call az akár jobb is lehet.

de nem rossz persze, 2over+fd-t ennyi nagyvak ellen be lehet tenni.

Élő ügyfélszolgálat