NL4 sh - AA vs turn donkbet
ellenfél izmos 34/3-at játszik, oop 62%ban dob cbetre, elég passzív, turn agressziója 18
emelni szerintem nincs értelme, a callnak meg nem tudom, hogy mennyi, mert akkor riveren is callolni kellene
bármilyen véleményt megköszönök (kösz)
$0.02/$0.04 No Limit Holdem
PartyPoker
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG maxim10 ($5.11) 128bb
UTG+1 Poolshark67 ($3.83) 96bb
CO samseaborn ($5.67) 142bb
BTN SBoar99 ($4.85) 121bb
SB joquerasu ($7.83) 196bb
BB S3V3NgrR0CKS ($7.15) 179bb
Pre-Flop: ($0.06, 6 players) samseaborn is CO :ac: :ah:
1 fold, Poolshark67 calls $0.04, samseaborn raises to $0.20, 3 folds, Poolshark67 calls $0.16
Flop: :kc: :5d: :4s: ($0.46, 2 players)
Poolshark67 checks, samseaborn bets $0.40, Poolshark67 calls $0.40
Turn: :qh: ($1.26, 2 players)
Poolshark67 bets $0.60, $0.6 to samseaborn ($5.07)?
call és riveren ha megint donkol, akkor a size alapján döntenék megadás vagy fold mellett, ha viszont ch-el, akkor emelnék fél potot
flopcall-turndonk, túlnyomórészt cheap sd-t takar és kb. soha nem dobnak TP-t ilyen line után.
max value: Turn raise/fold, river push.
jól meg kő raiselni
flopcall-turndonk, túlnyomórészt cheap sd-t takar és kb. soha nem dobnak TP-t ilyen line után.
max value: Turn raise/fold, river push.
Szerintem is simán emelhetünk értékért hasonló szituban, még akkor is, ha passzívabb fishről van szó. A donk mérete az esetek többségében el fogja árulni, milyen típusú lapja van. Itt nem donkol túl nagyot, de nem is 1-2 bb, szóval közepes értékű lesz nagyon gyakran, és ahogy misirulez is írta, olcsóságot akar, de fizetni fog :D
pont az volt a gondom, hogy nagyon passzív volt, emelést csak nuts-szal volt képes csinálni a statjai alapján, de mivel elég fishy, ezért el lehet tévedve hogy mi a nuts. emelni gyengének éreztem ellene a lapom, dobni meg jónak, csak a call nagyon rossz játéknak tűnik így utólag is. egyébként calloltam, semleges riveren checkelt a lelkem, mögéchekeltem, és 44-t mutatott.
ettől még nem lett jó a megjátszásom, de raise/foldolni szerintem is szűk volt az effektív stack, ha emelek, akkor már kommitálva vagyok, de rosszabbal egy ilyen passzív játékos szerintem nem fog megadni.
viszotn az ö megjátszása még rosszabb volt, mert így elég olcsón megúsztam