NL5 6 max CO A8o
Poker Stars, $0.02/$0.05 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $6.57 (131.4 bb)
BB: $5.34 (106.8 bb)
UTG: $6.61 (132.2 bb)
MP: $10.01 (200.2 bb)
Hero (CO): $5.31 (106.2 bb)
BTN: $5.50 (110 bb)
Preflop: Hero is CO with 8 A
2 folds, Hero raises to $0.15, BTN folds, SB calls $0.13, BB folds
Flop: ($0.35) 8 T 8 (2 players)
SB checks, Hero bets $0.17, SB calls $0.17
Turn: ($0.69) 6 (2 players)
SB checks, Hero bets $0.40, SB raises to $1.20, Hero calls $0.80
River: ($3.09) 4 (2 players)
SB bets $5.05 and is all-in, Hero?
flopon fél potot cbetelek hogy szélesebben kapjak callt,a turn raise lehet 8x-ek,66 pocket,sb callolhat 79s is szerintem jó a call vagy fold?, riveren mi lenne a jó döntés?
Én betenném turn-ön, mert nem biztos, hogy befejezi a blöffjeit, illetve egyébként sem szívesen játszanék x/call-t sokféle riveren.
Ellenfél mit tud?
Nem feltétlenül biztos h A8o-t nyitni kell co-ról. Persze egy button meg a vakok függvénye, meg h mennyire tudsz pókerezni jól.
Ismeretlenül fogalmam sincs a range-éről és h fullal raisel e turnön vagy csak sorral meg 8assal meg h mennyi, rohadtul nem hiba így a riveren dobni, főleg h az fd is leesett ami egy blöff lapja lehetett turn meg ez a push is inkabb erős lesz itt mint blöff, írj be nyolcasokkal meg sorokkal meg par fullal egy range-t és nézd meg hogy állsz ellene.
A CO emelés szerintem standard A8o-fal. Még egy nagyon feszes, 15% körüli CO hand range is tartalmazza. Turnon én is csak megadtam volna. Riveren dobnék, ott már nem fog gyengébbet mutatni.
River sima fold, turnön nincs sok értelme rátolni szerintem.
A8o nyitás a legtöbb játékosnak rendben lesz. Ha jelentős hibákkal játszik valaki postflop és/vagy kevés a gyakorlata csah gameben, akkor viszont én is a dobást javasolnám még vele.
A CO emelés szerintem standard A8o-fal. Még egy nagyon feszes, 15% körüli CO hand range is tartalmazza. Turnon én is csak megadtam volna. Riveren dobnék, ott már nem fog gyengébbet mutatni.
valami infó tényleg jó lenne máskülönben én is dobnám riveren,
de sokszor én is betenném törnön