NL5 AA bb-ről vs ismeretlen
Everest, speed poker nl5
Addig oké, hogy flop és turn cbet, riveren mi lenne az optimális? c/c b/f?
€0.02/€0.05 No Limit Holdem
iPoker
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
CO Vadimayka (€5.22) 104bb
BTN AdventureTimeNN (€3.44) 69bb
SB vetp (€1.80) 36bb
BB hero(€5.05) 101bb
Pre-Flop: (€0.07, 4 players) hero is BB :ah: :as:
Vadimayka raises to €0.12, 2 folds, hero raises to €0.40, Vadimayka calls €0.28
Flop: :3h: :ks: :8c: (€0.77, 2 players)
hero bets €0.50, Vadimayka calls €0.50
Turn: :th: (€1.77, 2 players)
hero bets €1.10, Vadimayka calls €1.10
River: :4h: (€3.97, 2 players)
Milyen lap jött le river-re?
Alapesetben a cél a river push, pot alatti pénzzel, ami maradt.
Az ellenfelünk 3bet potban két barrelt megadóként, ami gyengébb nálunk főleg JJ, QQ, KJ, KQ, AK valószínűsíthető (AK, QQ talán ritkábban, mert lehet 4betelne is velük), esetleg AQ, AJ backdoor húzóval (turnre az sem jött, csak a lyuksor, mert nálunk a kör ász).
Ezért a problémás riverek lehetnek J, Q, K. Ezeken inkább lesz jó passzal indítani, mert számára is ijesztő kártyák, ha nem javult velük, egyébként meg minket javult le, amibe nem kéne beletolni.
Milyen lap jött le river-re?
biztam benne h vmit kihagyok... :D ez volt az első berakott handem. igyis vagy 5x szerkesztettem.
Alapesetben a cél a river push, pot alatti pénzzel, ami maradt.
Az ellenfelünk 3bet potban két barrelt megadóként, ami gyengébb nálunk főleg JJ, QQ, KJ, KQ, AK valószínűsíthető (AK, QQ talán ritkábban, mert lehet 4betelne is velük), esetleg AQ, AJ backdoor húzóval (turnre az sem jött, csak a lyuksor, mert nálunk a kör ász).
Ezért a problémás riverek lehetnek J, Q, K. Ezeken inkább lesz jó passzal indítani, mert számára is ijesztő kártyák, ha nem javult velük, egyébként meg minket javult le, amibe nem kéne beletolni.
Ezen a riveren akkor kb mindig pusholni kell? (én egyébként ak-ra tettem)
Ezen a riveren akkor kb mindig pusholni kell? (én egyébként ak-ra tettem)
Ha van neki 3Bet coldcall range (mikrón legtöbbször nincs), akkor az vmi ilyen lehet: TT, JJ, AJ, AQ, AK, KJ, KQ
Miért ne lenne 3bet call range? Pláne poziból, co v blind szituban. A feszes, egyszerű TAG játékosoknak, short stackereknek oop nem szokott lenni 3bet call range-ük.
IP mindenkinek van, többféle spekulatív lappal, mint a pp-k setmineolni, közepes kapcsolódó lapok, Axs-ek stb. Sokszor találkoztam alacsonyabb kapcsolódókkal is.
Ebben a handben turnig még számolnék 77, 99, 87, 98-al, de valszeg azokat eldobja a második töltetre, más kezdőkéznek még lyuksora sem volt floppon.