NL5 AQ oop vs BTN
Sok mindent nem tudok mondani az illetőről, hiszen keveset játszott :/
PokerStars leosztás #153414304093: holdem no limit (0.02 $/0.05 $ USD) - 2016/05/16 22:20:04 CET [2016/05/16 16:20:04 ET]
Asztal 'Nunki' 6-max #1. helyen van az osztókorong
1 szék: BisceSecco (5.35 $ zseton)
2 szék: ortiztaucano (13.02 $ zseton)
3 szék: swankymist (3.41 $ zseton)
4 szék: DigToTheRibs (5.12 $ zseton)
5 szék: sanjas1 (5.73 $ zseton)
6 szék: iztal (2.07 $ zseton)
ortiztaucano: berakja a kisvakot 0.02 $
swankymist: berakja a nagyvakot 0.05 $
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott swankymist [Qd Ad]
DigToTheRibs: dob
sanjas1 ideje lejárt
sanjas1: dob
iztal: emelennyit: 0.10 $ eddig: 0.15 $
BisceSecco: megad 0.15 $
ortiztaucano: dob
swankymist: megad 0.10 $
*** FLOP *** [Ts Qs 2d]
swankymist: passzol
iztal: nyit 0.22 $
BisceSecco: megad 0.22 $
swankymist: megad 0.22 $
*** TURN *** [Ts Qs 2d] [Qh]
swankymist: passzol
iztal: passzol
BisceSecco: passzol
*** RIVER *** [Ts Qs 2d Qh] [8h]
swankymist: nyit 0.65 $
iztal: dob
BisceSecco: emelennyit: 4.33 $ eddig: 4.98 $ és allin van
ortiztaucano elhagyja az asztalt
swankymist: ???
Szívem szerint én itt nem tudom dobni, ezért vagyok kíváncsi nektek mi a meglátásotok.
Ui: Mielőtt mondjátok , hogy nem jó - Sajnos magyart nem vett be sehol sem, ezért csak így tudtam megoldani..
szebb formátum nincs :D(honnan másoltad ki)
Hand Historyból. Sajnos csak ez van :eek:
legközelebb rakd be inkább boomplayerrel, amúgy fisnek adnám talán de elég szar, overbet sokszor baromi erős és ugye többször kell jobbnak lennünk mert szarabb oddsot kapunk jóval, de full-t kellett elchekkelnie 3way ami elég hihetetlne(vagy Q8 pár combo de az is inkább bet szerintem), J9 nem hiszem h tol ilyet, ha tol akkor fish volt és meg lehet adni, kb range teteje de ez most kb mind1, és Q8 van nálunk meg nem mindig ch/r a set/2pár sem szóval lesznek erősebb lapjaink is, de őszintén szólva nem vágom mit tolnak itt a regek, lehet akár easy fold is egy nitebb mezőnyben, igazából csak akkor adnám ha agrobb fish és akkor sem jó szívvel, de akkor tuti call
sokan sqeezt fogják mondani, ami jó, de ne itt kezd a játékod fejlesztését, jó lesz az callnak is, inkább arra figyelj h legyen gyenge játékos a jobbodon akitől nyerhetsz
2fontos:
-boomplayerrel rakd be, jobbclick a handre és valahol ott van
-nézd hány asztalon játszanak, aki le van titlva tuti reg kb, aki 1asztalozik az 90% fish, ez angyon fontos főleg ha HM nélkül tolod(jobbcklick a névre és keresés)
ja és lehet el is néztem a handet annyira összevissza nekem;)
-nézd hány asztalon játszanak, aki le van titlva tuti reg kb, aki 1asztalozik az 90% fish,
Ha nagyritkán megengedi a bankrollom, én is be szoktam ülni NL2-re 1 asztalhoz, de letiltva, akkor én most mi vagyok?
Fullt mutatott TT-vel, amire végképp nem gondoltam volna amúgy :'(