Egyebkent a backdoor flusht nem látom veszelyesnek. Nem tudok olyan lapot elkepzelni, amivel tarthatnak a flopon és megjon hozza a flush.
Mégha flopn valaki meg is adna 67cc-vel a turnön mar elhajitana meg egy gyengebb jatekos is sztem.
A turnon emelhettem volna nagyobbat valoban, de en azt akrtam, h legalabb az egyik calloljon a nagyon valoszinu Ax-szel. Es mindkettonel Ax volt, es mindketto callolt, eddig tokeletes:) de aztan jott a 6 veszto kartya egyike:(
Persze tudom, h dobhato 42s meg a minraise ellen is, de ezek a kis sticklik hozzam tartoznak, nem is akarok toluk megvalni. Es ilyen lapokkal is lehet jol jatszani a flop utan, itt kene fejlodnom... de most inkabb pihenni egy idore...
Szerintetek jó ötlet SB-ből egy standerd emelést 42s lappal megadni? Szerintem hosszú távon ez -EV játék.
Persze tudom, h dobhato 42s meg a minraise ellen is, de ezek a kis sticklik hozzam tartoznak, nem is akarok toluk megvalni....
42, 53, 63 stb...stb...típusú lapok megjátszása kisvakból szerintem -EV, még a kiegészítést sem éri meg. A 42s igaz, hogy suited, de azok közül az egyik legrosszabb. Nem fog annyiszor jönni a lap, hogy az hosszútávon megérje...(és egyébként is kb egyetlen jó flop jöhet ehhez a laphoz: az, amit most kaptál, hiszen ebben van egyedül A is, a többi esetben nem fognak kifizetni)
Persze nem mondom, hogy ultra deep stack játék esetén hiba, de 100BB deep szerintem nagyon is az.