Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL50:Nem tudom hova tenni ezt a partit

papacsa
Válasz FairName kommentjére
2007. szept. 10. 10:19

Én dobtam volna, ha nem lenne sor esély akkor is. Igaz nagyon meggondolandó.
Az ellenfél jól csinálta szerintem, hiszen flopon már drillje volt. Kockáztatott, esetlegesen a rivernél egy sorral szemben, de szerintem túl kicsit hívtál 1,50 amivel elárultad, hogy nem sor volt a kezedben.

Zoleee
Válasz papacsa kommentjére
2007. szept. 10. 11:44

Egyetertek Skiboyal.... Nekem is jobban el kéne sajatitani ezt a csak akkor adja meg ha jobb lapja van gondolkodast...

kisrapi
Válasz Zoleee kommentjére
2007. szept. 10. 12:04

bizonyos partik után nekem is eszembe szokott jutni, hogy miért emelek rá, amikor csak akkor adja meg ha jobb lapja van...valamiért parti közben ez nem mindig tudatosul bennem:(

papacsa
Válasz kisrapi kommentjére
2007. szept. 10. 12:47

Kockáztatni kell néha, nem emelni hátha van blöff matyi az asztalnál vagy valaki javul két párra vagy top párra erős kickerrel, aki hajlandó kifizetni a nagy emelést is. Persze benne van a pakliban a bukás veszélye is, amikor utólag azon morfondirozik az ember miért így játszottam.

Expekten történt velem:
ÉN BB hand 4 8
csak CALL megadták még ketten (eldobom, ha rám emelnek simán)
FLOP: 4 8 8
chek-eltem, (gyönyörködtem a fullomban) többiek is check!!
TURN: 10
ÉN ennyhe emelés (lássuk a medvét)
utánam következő eldob, a másik ALL-IN ( tudtam, hogy blöfföl )
Gondoltam megadom :D ÉN is ALL-IN
RIVER vmi kis lap
SHOWDOWN ÉN 48
PLAYER A 10
Csodálkozott, miért nem emeltem.:)

Ha emelt volna az A10 a flop elött, dobtam volna!!!
Ebben a PL. benne volt a kockáztatás limpelés csak A10 , illetve egy szép blöff is.
Én meg dörzsöltem a tenyerem! még még még;)

kanrich_
Válasz Zoli kommentjére
2007. szept. 10. 13:20

Ha nem lenne soresély akkor vállalnátok az all-int?

Én vállalnám az all-int egy floppolt tripsre, ha nem lenne sor és színveszély sem, különösen egy idióta, vagy ismeretlen ellen.

Élő ügyfélszolgálat