NL50 - Problémás ászok
Elég fura helyzetbe kerültem a lentiekben...Ti hogyan döntöttetek volna?
Az ellenfél $multron, aki 17/10/2.44-et játszik. Neve mellé a következő jegyzeteket írtam korábban: Svéd, "Lap nélkül nem nagyon izmozik!"
Players(max 6):
RealBadBoy (EUR 18.33 in seat 1)
Tjesse (EUR 51.93 in seat 2)
EzVagyokEn (EUR 54.28 in seat 3)
kaustii (EUR 69.25 in seat 4)
$multron (EUR 53.95 in seat 5)
wilde2008 (EUR 28.80 in seat 6)
Dealer: EzVagyokEn
Small Blind: kaustii (0.25)
Big Blind: $multron (0.50)
EzVagyokEn was dealt: :Ad: :Ah:
wilde2008 Call (0.50)
RealBadBoy Call (0.50)
EzVagyokEn Raise (3.00)
kaustii Fold
$multron Call (2.50)
wilde2008 Fold
RealBadBoy Fold
Flop (7,25,-EUR) :Th: :7s: :7h:
$multron Bet (5.00)
EzVagyokEn Raise (14.00)
$multron Call (9.00)
Turn (35,25,-EUR) :Th: :7s: :7h: :5d:
$multron Check
EzVagyokEn Check
River (35,25,-EUR) :Th: :7s: :7h: :5d: :9d:
$multron Bet (25.00)
EzVagyokEn :confused:
Mit tennétek a helyemben?
betpot riveren? én nem tudnám eldobni, call.
Lehet nála 77, TT(ezek közül a 77-et azért nem tartom túl valószínűnek), de egy JJ talán még QQ is(magasabb párral sztem visszaemelt volna, talán már QQ-val is). azon kívül akár egy busted flushdraw is.
Én a TT, JJ-ra szavaznék
Őszintén szólva szerintem kicsit emeltél az elején.De ha már mondjuk emeltél enniyt akkor viszont flopp után azonnal all in!!A7 vagy x7-re ugysem adott volna meg 3usd-t, ha esetleg TT vagy 77van a kezében így jártál...de ennyi erővel agyon is csaphat a gömb villám. Viszont AT-vel lehet megadja vagy mondjuk 89s-el....
Crying call. Én a TT-től félnék. Ha az, akkor a turn check nagyon kis huncimáncis... Mi volt?
Crying call. Én a TT-től félnék. Ha az, akkor a turn check nagyon kis huncimáncis... Mi volt?
Egy húzó lapot el tudok képzelni nála, tekintve a megjátszást.
Nagy lappal valszeg újra vissza kell emelnie a flopon, vagy hívnia a turnön. Mégse tette.
Érdekes, nehéz helyzetben voltál. Megadtad?
betpot riveren?
Lehet nála 77, TT(ezek közül a 77-et azért nem tartom túl valószínűnek), de egy JJ talán még QQ is(magasabb párral sztem visszaemelt volna, talán már QQ-val is). azon kívül akár egy busted flushdraw is.
Én a TT, JJ-ra szavaznék
Érdekes, nehéz helyzetben voltál. Megadtad?
Őszintén szólva szerintem kicsit emeltél az elején.De ha már mondjuk emeltél enniyt akkor viszont flopp után azonnal all in!!A7 vagy x7-re ugysem adott volna meg 3usd-t, ha esetleg TT vagy 77van a kezében így jártál...de ennyi erővel agyon is csaphat a gömb villám. Viszont AT-vel lehet megadja vagy mondjuk 89s-el....
Szerintem teljesen elképzelhető a monster TT v. 77 nála. Preflop megadja a hívásod, aztán flop reraised-re csak call, -esetleg úgy gondolhatta hogy a turn-nél check raise-el, de az sem baj ha ingyenlapot ad, aztán a riveren egy Value bet. Szerintem jó dobás volt, bár hozzáteszem hogy én valszeg nem dobom el :)
Érdekes parti. (Általában nagyon jó partikat teszel be Kanrich!)
Én calloltam volna, de gondolom ez senkit nem lep meg.
Viszont, a főindok ami miatt callolnék, h egyébként nem látom értelmét a flopon a reraisnek.
Ha ezen kártyák mellett sem adjuk meg a riverbetet, akkor nem látom a visszaemelés értelmét. (Persze, persze védi a kezünk, stb.) De olyan emelésnek sztem nincs sok haszna, amit csak jobb kezek adnak, meg rosszabbak pedig dobnak rá. Pedig a river dobással gyakorlatilag így értékeljük a helyzetet.
Mi erről a véleménytek?
Illetve mit csinálnátok, ha az ellenfél már a turnön emelt volna?
A turnt én nem passzolnám el 35van a potban nálatok ennél kevesebb szóval semmit nem ér sztem a turn passz ha flushhuzója van 2overrel csak szabadlapot adsz megadhat akár 8,9sel is preflop akkor is freecardot adsz arra gondolom nem számitasz h ha A,7ese van ami persze lehetséges ugyanugy ahogy a 10,10 77is akkor nem fogja végig passzolni és megvárni a showdownt ha QQ JJ vagy A,10ese van akkor jöhet K és akkor riveren ha megint emelsz dobhatja a dámát stb A,10nél még több kártya veszélyes rá nézve. Potba több van mint előttetek szoval én nem passzolnám a turnt és attolh vki megad egy reraist még nem adom fel a lapom főleg h sok van a potban sztem ász ászal ez egy csodálatos flopp 1077 mégha nemisvolt 3bet akkor is jó flopp szóval attol h ezen a floppon erőt mutat nem dobnám és ha ezt eldöntöttem a turnt nem passzolnám. Riveren sima call többször lesz sztem huzója vagy J,J A,10stb amiket versz mint A,7 1010e