NL50 SH AA oop: river value bet?
Egyszerű kérdés, szinte "rutinból" cselekedtem, de azért érdekelne más véleménye is...
Enemyről van info, így szól: "fish, oop limp-call szeméttel". Itt ugye emelt, ami tőle szokatlan, így egy kicsit más a szitu talán. Kérdésem tehát:
River value bet mehet? Ha igen, mennyit?
Seat 3 is the button
Total number of players: 5
Seat 1: Dicso ( $104.20 ) - in game
Seat 2: Raimis8 ( $17.15 ) - in game
Seat 3: daniel198125 ( $22.90 ) - in game
Seat 4: beachcomber ( $22.50 ) - in game
Seat 5: zehy ( $100 ) - in game
beachcomber posts SB $0.25.
zehy posts BB $0.50.
**** dealing down cards ****
Dealt to zehy [ Ac, Ah ]
Dicso raises $1.75.
Raimis8 folds.
daniel198125 folds.
beachcomber folds.
zehy raises $4.50.
Dicso calls $3.25.
**** dealing flop **** [ 4c, 7s, Js ]
zehy bets $7.
Dicso calls $7.
**** dealing turn **** [ 7d ]
zehy bets $20.
Dicso calls $20.
**** dealing river **** [ 3c ]
zehy ???
részemről insta fold:) azaz c-fold. :p
Value bet 40-45 egy ilyen ellen, és még ilyen deepen is adnám innentől az allint.
bet 2/3 pot es pot kozott: 3betelt kassza, teljesen veszelytelen board az AAnak, annyi erteket szedjunk ki belole amennyit csak lehet. (Ilyen idiota ellen egyaltalan nem zavarna, h deeepek vagyunk.)
A 3bet tul kicsi (oop kicsivel pot flott szoktak 3betelni kb 6ig).
Preflop kicsit többet emelnék vissza....
Mostanában az ilyen partikat a következő képpen játszom:
flop bet ha a turn nem veszélyes csak bet fél pot majd a rivertől függöen value bet vagy check/call...
Preflop sejtettem, h még kapni fogok, jogos az észrevétel, de ezért is írtam a note-ot és igen, a szemfülesebbek észre is vették ezt a hibát. Mivel HU maradtunk, ez is benne volt egyébként a kis visszaemelésben, mivel mindenféleképpen partiban akartam tartani az enemy-t, nagyon nem szeretek itt hatalmasakat visszaemelni, bár pont a note miatt is tehettem volna, ez teljesen igaz...
Mint azt már látom ennyi hsz-ból (és már szinte akkor is rögtön tudtam), sajnos a rivert elrontottam, 10-20 dollárnyi value-t hagytam a potban, mivel 35-tel nyitottam a 63 dollárra... Ez bizony hiba volt, mivel instacallolt és 55-t bírt mutatni...
Egyébként ez volt kb életem 20. perce nl50-en, így kicsit izgultam is, talán ez is benne volt. :D
Köszönöm mindenkinek!