NL6 resteal reg ellen
Üdv!
$0.03/$0.06 No Limit Holdem
888
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG MrMuscl ($10.92) 182bb
UTG+1 HeadOverHell ($6) 100bb
CO kurkul72 ($3.80) 63bb // 20/16/2,3, CO steal 18, Ft3bet 57 (14), Call 3bet 36 (14), Flop Agg% 36, Turn Agg% 48
BTN andydowsett1 ($6.31) 105bb
SB djkyce ($2.17) 36bb
BB GStealer ($6.76) 113bb
Pre-Flop: ($0.09, 6 players) GStealer is BB :qd: :qc:
2 folds, kurkul72 raises to $0.18, 1 fold, djkyce calls $0.15, GStealer raises to $0.70, kurkul72 calls $0.52, djkyce folds
Flop: :6h: :4h: :ks: ($1.58, 2 players)
GStealer ($6.06)?
PF egyértelmű, aztán jön egy ilyen flop. A problémám az, hogy valószínű gyakran fog floatolni (sima emelt potban Ftcbet 40), majd turn missedre betelni, így vagy feladom már most, vagy barrelezek. Kérdés, hogy utóbbi belefér-e és milyen size-al. Mit tennétek?
Ő egy ilyen 50bb-s játékot játszó reg?
Ha azt mondod hogy sokat floatol, akkor bet flop és x/push turn, bár nem biztos azért, hogy ilyen preflop játék után (a te range-ed itt sosem gyenge) olyan nagyon lazán fogja folytatni, kivéve ha sokat xfoldolsz turn-ön, ilyen esetben meg megint csak az bet flop, x turn tűnik korrektnek.
Mivel az AK-t valszeg nem így játssza, a KQ-t blokkolod, olyan marha sok király azért nem lesz nála, 2-es spr-nél kétlem, hogy bármilyen formában lehetne ezt dobni, xc, xc is felmerül, bet, bet talán kevésbé.
Értékért cbetelsz itt. 77-JJ általában nem dob, meg ha azt mondod sokat floatol akkor azok ellen is...
Ha szted sokat floatol, akkor a betflop, x/c turn nem rossz játék sztem. Itt egyébként mindenféleképpen readelhetőek vagyunk, néha itt Kx-eket is kell turnon checkelned, hogy balanszált légy és nem leszünk annyira readelhetőek.
Nagyon húztam a bet flop felé, de a turn ch/r élesben már soknak tűnt. Köszi a válaszokat!
Nem is nagyon lenne már mit c/r-elni turnön, mármint csak sima c/c, és így ugye még jobban hangzik.
Ha úgy gondolod, hogy sokat floatol, és betel turnön, akkor nem lehet kérdés, hogy ebből arra kell jutnod, hogy a bet, turn check/stackoff a legjobb line.
Az persze egy másik dolog, hogy ez feltételezhető-e, mármint az, hogy sokat floatol, ráadásul iylen stackméretekkel. Attól is függ miket láttál eddig, de általánosságban szerintem fog callolni sok rosszabb lappal itt, szóval a flop bet nem kérdés nekem. Érdekes a turnre emelkedő agressziója, nemtom hány hand, de a turn c/stackoff felé billenti ez is a szitut.
"PF egyértelmű, aztán jön egy ilyen flop."......A mondat második feléből egy kissé paranoiásnak tűnsz...
Flop bet, az egyszer biztos, és ha nagyon nem jön scare kártya neked turn, akkor tönkre is mehetsz