NL6 riveren fish ellen
Üdv!
$0.03/$0.06 No Limit Holdem
888
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG Buddd1ee26 ($7.46) 124bb néhány tíz hand alatt 78/9 növekvő postflop Agg%
CO stasex ($6.12) 102bb
BTN ypiotr ($4.89) 82bb
SB frogpanzer ($10.63) 177bb
BB GStealer ($6.09) 102bb
Pre-Flop: ($0.09, 5 players) GStealer is BB :qc: :qd:
Buddd1ee26 raises to $0.12, 3 folds, GStealer raises to $0.54 (igen, kicsi lett:) ), Buddd1ee26 calls $0.42
Flop: :7s: :9s: :jc: ($1.11, 2 players)
GStealer bets $0.74, Buddd1ee26 calls $0.74
Turn: :td: ($2.59, 2 players)
GStealer bets $1.53, Buddd1ee26 calls $1.53
River: :3c: ($5.65, 2 players)
GStealer checks, Buddd1ee26 bets $2.32, $2.32 to GStealer ($3.28)?
Itt úgy gondolom betelhet elégszer TP-t, esetleg besült FD-t is, hogy megérje a call. Mit gondoltok? Jó volt egyáltalán checkkel indítani, vagy inkább egy kicsi bet/fold lenne jó?
Szia!
Pre betsize nem vészesen kicsi, de tényleg lehetne kicsit nagyobb fish ellen.
Flop, turn okés. Bár ellene akár mindkét utcán mehetne valamivel nagyobb bet. Főleg turnön.
Ellene jó lesz riveren mindkettő szerintem. Kicsit jobban tetszik a check/call, mert a flop kétszínű, így azért blöffölgethet is a riveren szépen. De az azért kérdéses ez 'növekvő post agresszió' mennyire csúcsosodik ki riverre hosszútávon. Néhány tíz hand az itt elég kevés. Check/call-t játszanék még így is amúgy.
GL!
Turnön fel lehet adni.
Turnön fel lehet adni.
A flop betsize nem jó, rivert véleményem szerint lehet xfoldolni, elég sok fd SD képes itt.
Nagyméretű bet semmiképp nem jó sztem.
Milyen flop call ranget adnál neki?
Itt úgy gondolom betelhet elégszer TP-t, esetleg besült FD-t is, hogy megérje a call. Mit gondoltok?
Tapasztalatom szerint a fishek itt többször hívnak jó lappal, mint besült húzóval, legalábbis az utóbbi 10k hand alapján ez a tapasztalatom. Én nem adnám.
Amikor először láttam a leosztást, elkerülte a figyelmemet, hogy négy van lent a sorhoz már riveren. Így én is dobnék.