Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > Overpárral bajban a riveren NL25

Zoli
2007. dec. 19. 14:03

Overpárral bajban a riveren NL25

Sziasztok!

Ma délelőtt esett meg ez a hand velem. Az ellenfél olyan 35/8/0.9/40 körüli stat.-al rendelkezett, úgy tűnt gyenge játékos.

Full Tilt Poker, $0.10/$0.25 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com Hand History Converter
Hero (CO): $46.10
BTN: $12.45
SB: $16.05
BB: $17.35
UTG: $23.40
MP: $23.80

Pre-Flop: Kd Kh dealt to Hero (CO)
UTG folds, MP raises to $0.85, Hero raises to $2.90, 3 folds, MP calls $2.05

Flop: ($6.15) 4d Td Th (2 Players)
MP checks, Hero bets $4.50, MP calls $4.50

Turn: ($15.15) 7h (2 Players)
MP checks, Hero checks

River: ($15.15) 3c (2 Players)
MP bets $15.15, Hero ?

A turnt elpasszoltam mert valahogy rosszat sejtettem, a riveren meg szembejött egy méretes emelés.

Hogyan játszottátok volna?

Köszi: Z

kanrich_
Válasz Zoli kommentjére
2007. dec. 19. 14:35

Egy teljes beülővel ez nálam bet turn, bet river. Ha AA van nála, akkor úgy jártam.
Van olyan ellenfél, aki ellen egyébként check turn, majd call river bet. De az olyan inkább 12/5-ös stattal rendelkezik.

want2push
Válasz Zoli kommentjére
2007. dec. 19. 14:40

Preflop reraiselt partiban KK-val nem sok flop miatt szoktam problémázni. Kivétel mondjuk, amikor ász jön, ha király párt tartok.

Kevésbé, de azért szintén zavarni szokott, ha két bubi, vagy két dáma jön az asztalra. Bármilyen más pár jön az asztalra, az rám többnyire nem gyakorol jelentősebb hatást, tehát a flop után is célom, hogy teljes stackért játszak. Túl sokszor lesz az ellenfélnél JJ, QQ vagy vmi egyéb, amivel úgy dönt, hogy ő márpedig végig jön.

Persze nem azt mondom, hogy alkalmanként nem passzolok megtévesztési szándékkal a turn-ön (ahogy te is tetted az adott partiban). De a river annál inkább call, illetve push (az ellenfél maradék pár zsetonjáért).

Godmode
Válasz want2push kommentjére
2007. dec. 19. 16:56

A call szerintem minimum...

medgypeti
Válasz Godmode kommentjére
2007. dec. 19. 18:22

Én biztosan nem checkeltem volna el a turnt, riveren meg behúztam volna a maradékot.

Zoli
Válasz Godmode kommentjére
2007. dec. 19. 18:31

Megnéztem a rivert, mutat 77. A flopon úgy gondoltam vezetek, olyan ritkán emelt flop előtt hogy vmi. párt sejtettem, vagy magas ászos lapot. Azért van ezzel dilemmám ezzel a leosztással mert az utóbbi napokban több hasonló river bet potot megnéztem amit nem kellett volna. A hasonló alatt azt értem hogy 1 alatti total AF-el rendelkező ellenfél emel a riveren potot, szinte gondolkodás nélkül. Kezdek arra a véleményre jutni, hogy a passzív játékosok river bet potja általában nagy lapot takar.

A másik tipikus mostanában amikor a flopon van két egyszínű lap, eldöcögünk a riverig, a riveren bejön a harmadik egyszínű, és ott a paszív játékos potot emel. Nem foglalkozik azzal hogy 1/3 pot value bet, meg hogy mennyit ad meg az ellen, meg hogy a flush azért látszik stb., bet pot és kész.

Élő ügyfélszolgálat