QQ 3betelt partiban, NL10 SH
***** Hand 968676801 *****
0.05/0.10 Texas Hold'em (No Limit ) - 2008. február 24. 13:29:03
Table TH 402 (Real /Cash Game )
Seat 1: Eraser1982 (22.99)
Seat 2: HERO (17.76)
Seat 3: kicker1987 (14.91)
Seat 4: m@xImus1 (11.39)
Seat 5: realfishy (9.95)
Eraser1982 post SB 0.05
HERO post BB 0.10
** Deal **
Eraser1982 [N/A, N/A]
HERO [Qc, Qd]
kicker1987 [N/A, N/A]
m@xImus1 [N/A, N/A]
realfishy [N/A, N/A]
*** Bet Round 1 ***
kicker1987 Call 0.10
m@xImus1 Fold
realfishy Fold
Eraser1982 Raise to 0.25
HERO Raise to 1.50
kicker1987 Fold
Eraser1982 Raise to 3.05
HERO Call 3.05
*** Flop(Board): *** : [Jh, 2s, 8d]
*** Bet Round 2 ***
Eraser1982 Check
HERO Bet 4.00
Eraser1982 Call 4.00
*** Turn(Board): *** : [Jh, 2s, 8d, 10s]
*** Bet Round 3 ***
Eraser1982 Check
HERO ???
Tegnap megnéztem pár Leatherass videót a stoxpókeren, ennek hatására LAG játékot játszottam, a többiek valszeg maniacnak néztek, az imagem nagyon pocsék lehetett.
A PF raisem kicsit nagyra sikerült (azt hittem 0.5-öt emelt), erre kaptam egy min raiset, amit nyilván megadtam. Mi a helyes játék flopon/turnon? Annyira loose voltam, hogy a PF min raise, simán lehetett KK/AA, hogy becsalogassa a fisht (engem). Az a baj, hogy a flopon csak az AK/AQ-t verem, a flop betemet callolja, turnon már a TT is ver. Mi a helyes játék?
Hát ez tényleg elég nehéz szitú én preflop nem emeltem volna vissza egy 5 vakos hívásra még véletlenül sem a két és felesre mehet a tribet nyugdotan de a min betet a másfél dolcsira megadni sem annyira nagy hiba, simán lehet a minraise miatt kk aa de ez a turn check valamit sugal ... lehet hogy csak ki akart emelni a játékból mert maniac vagy. Mivel még van egy beülőd én beemelnkék 5 dolcsit ha megadja vagy visszaallin mivel pot commited vagy call de ha dobod az sem baj. Az imaged miatt nehéz kitalálni mi lehet a másiknál..
Mindketten nagyon deepek vagytok, egy QQ nem éppen az a lap amire majdnem 2 beülőmet betenném. Ha emelsz és kapsz egy raise-t, el kell dobni a lapodat. A riveren még segíthet rajtad a 9-es, valszeg a maradék 2 Q is. Az egyetlen lap amivel így játszhat és vered az az AK, bár floppon megkérdőjelezhető a megadása.
Én checkelnék és a rivertől valamint az ellenfél játékától tenném függővé az akciót. Ha semleges lap jön és elég nagyot hív, dobni kell. Egyszerűen túl sok lap ellen veszítesz ami így játszana.
Szerintem pre-flop minden jó volt. Egy ilyen miniraiset meg lehet adni a set reményében, pozíciód is van és az implied ods is bőven megvan. A flop után viszont érdekesen játszik, én a helyében egy AK-val is cbetelnék. Innentől lassítaniék.
Turnon 5.5-öt hívtam, amire kaptam egy all-int amire nem tudtam már dobni, mutatásnál sikerült virítania az AA-t, a river 9 lett...
Lehet szar játék részemről, de szerintem az ellenfél játéka is eléggé megkérdőjelezhető. Egyébként egy flop 5.5-6 os betre biztos, hogy dobok.
De hát erről szól a fish játék, csinálni jó néhány -EV-s move-ot, had örüljenek a cápák :-)