QQ all-in call?
Prima Network No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) Hand History converter Courtesy of PokerZion.com
CO ($10.99)
Hero ($13.73)
SB ($3.81)
BB ($42.68)
UTG ($8.70)
MP ($16.14)
Preflop: Hero is Button with Q[:spade:], Q[:heart:].
1 fold, MP raises to $0.6, CO calls $0.60, Hero raises to $2, 2 folds, MP calls $1.40, CO folds.
Flop: ($4.75) 7[:diamond:], 5[:diamond:], 7[:spade:] (2 players)
MP checks, Hero bets $3, MP raises to $14.14 (All-In), Hero ???
Habár határeset, én valószínűleg dobnám. Egy tight játékos ellen az esélyeink némileg rosszabbak, mint amennyi a pot odds-unk (32%).
Azért csak három ász és jumi párt vettem bele a számításba, mert azt feltételeztem, hogy ellenfelünk csak minden második ilyen párral játszaná úgy a partit, ahogy az ment:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 28.881% 26.37% 02.51% 4960 472.50 { QhQs }
Hand 1: 71.119% 68.61% 02.51% 12905 472.50 { AcAd, AcAh, AdAh, KK-QQ, JcJd, JcJh, JdJh, 77, 55, AdKd, AdQd }
Hát tekintve h mindketten többel vagytok bent mint 1beülő ezért fold. Hmm hát talán KK AAal visszaemelne preflopp bár ez közel sem biztos lehet még flushdrawja ha K,Aal van akkor 50-50% ott neked simán meglenne az oddsod a callra ha KQval lenne akkor már sokkal jobban is állsz de ha KK AAakkor szinte semmi esélyed sztem talán még JJ is benne van ezen a téten nagyon tuljátszák az overeket. Talán fold azért mert ő emelt és a 3betet is megadta és talán egy K,Q ámás drawal nem izmozna hiszen az logikátlan lenne mert nincs sok esély h eldobd a lapod. Sztem fold mert verve vagy...KK AA
Sajnos megadtam, srác mutat KK...Utólag már én is belátom hogy egyértelmű dobás.w2p, ezeket az esélyeket mivel számolod?
pokerstove programmal.
https://poker-akademia.com/letoltesek/
Sajnos megadtam, srác mutat KK...Utólag már én is belátom hogy egyértelmű dobás.w2p, ezeket az esélyeket mivel számolod?