Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > "nice" read or velvet risk??

CrisRoniii7
2008. máj. 15. 7:53

"nice" read or velvet risk??

Amióta elkezdtem CG-ni,azóta Medgypeti és Slash azon vannak,h
Legyek Tightabb...
Ne menjek bele felesleges riskekbe...
Szokjak le a 2nd/3rd barrel-ről...

De a kérdés,h az ilyen még belefér-e ebbe a kategóriába(no risk stb..),vagyis ha van egy read,akkor érdemes-e bevállni a dolgot?vagy csak játszunk mint egy "gép"?
Egész este ezen gondolkoztam...

Absolute Life Poker Ulster Mary 0.05/0.10, hand converted by the iPoker Converter at Talking-Poker

saw flop | saw showdown

Button ($2.60)
SB SB ($11.42)
BB ($9.60)
UTG ($10.15)
UTG+1 Hero ($10,05)
CO ($8.82)

Preflop: Hero is UTG+1 with 9h Ah
1 fold, Hero raises to 0.30, 2 folds, SB calls 0.25, 1 fold.

Flop (0.70) 7s Td 2d
SB checks, Hero bets 0.40, SB calls 0.40.

Turn (1.50) 4c
SB checks, Hero checks.

River (1.50) J c
SB bets 1.50, Hero calls 1.50

Még teljesen nem tudtam leszokni a marginális kezekkel való Preflop emelésről,de rajta vagyok az ügyön..Miután a turn elcheckeltem,arra gondoltam,h ha nem esik draw out vagy csúnya overcard,és pottal hív akkor elgondolkozok egy callon,hisz ezen a flopon nem adthatta nagyon mással csak FD-vel + Overcardal...bár az FD-re nagyobb %-ban tettem..Végülis igazam volt...Kifizettem A magassal és megérte,ööö... vagy mégsem??

SB shows Qc Ks
Hero shows 9h Ah

Hero wins 4.50 with High card: Ace

kisrapi
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. máj. 15. 7:58

Nice call, én is szoktam ilyeneket everesten, de leszokóban vagyok róla :)

Agostini
Válasz kisrapi kommentjére
2008. máj. 15. 8:14

Szerintem semmi gond az ilyen handekel. Amikor bejönnek :) szép megadás, még válalható volt a riziko. Bár elég pontos read kellett ehhez. Én is bevállalom néha az ilyet, a legemlékezetesebb,NL10en volt K magassal riveren, stackért:) nyertem;) az ilyen hadnekről zehyt kéne megkérdezni:) bár Ő még vissza is emel.

CrisRoniii7
Válasz Agostini kommentjére
2008. máj. 15. 8:49

Jól van megnyugtattatok :)

Élő ügyfélszolgálat