Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > Rossz önkontroll hibás partihoz vezet....

CrisRoniii7
Válasz Godmode kommentjére
2008. ápr. 4. 17:33

Szerintem tulporgitek ezt a handet...
25NL-en is tight agresszivan kell jatszani a profit maximalizalasaert... OOP feszesen, csak premium lapokkal szabad jatszani... Ha szamokat akarok mondani, akkor 15/12-tol 18/16-ig bezarolag! Nincs szukseg trukkozesre, es az ellenfel lejatszasara!
Hogy-hogy mi az ellen range? se szamokat nem irtal, se semmit, ugyhogy BTN-rol emelve barmi lehet nala... Egyebkent is hulyeseg rogton range-re rakni PF... Minek? Majd a hand lejatszasa soran kiderul...
Ezt a handet en borzaszto passzivan jatszanam meg, check-call vegig (ha ugy dontok, hogy showdownt is szeretnem latni)

Először is írod,h a profit maximalizálása a cél és TAG game
Ez lehet,de én nem csak a profitra törekszem,hanem a fejlődésemre is,és nem hiszem h az abc pókertől sokat fejlődnék...És lehet,h elbuktam ezt a partit,vagy elbukok 25 millió ilyet,de TAG játékkal nem fogom elérni a képességeim maximumát....
Minek olyan hülyeség PF rögtön range rakni?lol....
Mintha Harrington mondta volna,h még PF gondoljuk végig h mi lehet az ellenél,mivel meglátva a flopot,sok olyan kombinációt eltudunk képzelni,ami valójában nincs az ellenél
c/c játékot meg nem szeretem,túl passzív...
És itt vannak a statja,csak h tudd milyen tág rangeről beszélek....
VpIp:36%
Att.Steal B:50(!!!)
TAF:9
igaz mindez cirka 50 hand alapján eeh....

Élő ügyfélszolgálat