Set 99-el-Felesleges bet a riveren?
CO=70 vp$ip, went to sd 36, total af 1.4
PokerStars No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) Hand History Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)
SB ($1.25)
Hero ($9.40)
UTG ($9.65)
MP ($15)
CO ($22.15)
Button ($40.35)
Preflop: Hero is BB with 9, 9.
2 folds, CO raises to $0.3, 2 folds, Hero calls $0.20.
Flop: ($0.65) J, A, 9 (2 players)
Hero checks, CO bets $0.5, Hero calls $0.50.
Turn: ($1.65) 3 (2 players)
Hero checks, CO bets $1, Hero raises to $4, CO calls $3.
River: ($9.65) K (2 players)
Hero bets $4.6 (All-In), CO calls $4.60.
Final Pot: $18.85
Results in white below:
Hero has 9d 9c (three of a kind, nines).
CO has Th Qs (straight, ace high).
Outcome: CO wins $18.85.
Felesleges volt itt az all-in a riveren?Check-call lett volna a helyes játék?A turnon pusholni kellett volna, vagy mennyit emelni?
Volt már itt sok vita a floppolt set-ek lejátszásáról. Ha visszaolvasol biztosan találsz ilyen partit.
Nagy általánosságban a célod hogy nagy potot építs egy floppolt settel, és az összes pénzed bekerüljön középre amíg még te vagy a favorit. Ezért talán OOP jobb belenyitni a potba. Ha valakinek van valami használható lapja, akkor úgyis reraisel általában, ahol te eldöntheted, hogy ismét visszaemelsz -e vagy csak megadod. De akkor sincs baj, ha csak adja az emelést, így turn-ön esetleg lehet trükközni, hogy check-elsz azt színlelve mintha egy sima C-betet nyomtál volna, de jobb itt is az emelés.
A legrosszabb eset nyilván ha eldobja, mert akkor szinte nem nyertél semmit, de ez az az eset, amivel ha checkelgetsz akkor sem nyernél sokat, mert nincs olyan lap az ellen kezében, amivel hajlandó lenne nagy pénzt kockáztatni.
turn-ön rendesen reraiseltél, és riveren is jó sztem a játékod, egyedül magasabb settel, vagy QT-el ver. Vered a kétpárokat, TPTK-t, amivel szintén így játszana..szóval sztem jó volt a lejátszás, pech...
turn-ön rendesen reraiseltél, és riveren is jó sztem a játékod, egyedül magasabb settel, vagy QT-el ver. Vered a kétpárokat, TPTK-t, amivel szintén így játszana... szóval sztem jó volt a lejátszás, pech...
Ahogy ment a parti a turn és a river játékkal egyetértek, a kérdés csak az, hogy jobb-e OOP belenyitni a potba a flopon (és utána végighívni a partit), vagy pedig check/raise flop. Ha check/raise, akkor azt sztem inkább a flopon.
Miért nem lehet jó a turn check raise? Ilyen floppon elképzelhető a CO-nál Ax- es lap, esetleg AK is. Nem nyernénk vele plusz egy tétet ha a flop után csak call, és a turn-ön raise? Jóval átlátszóbb mint a flop c/r?
Miért nem lehet jó a turn check raise? Ilyen floppon elképzelhető a CO-nál Ax- es lap, esetleg AK is. Nem nyernénk vele plusz egy tétet ha a flop után csak call, és a turn-ön raise? Jóval átlátszóbb mint a flop c/r?
Jó az is, de épp ezért jobb a flop bet...
Ezzel egyetértek. Tényleg jobb lehet végighívni a partit egy ilyen flop-on. Talán ez árul el a legkevesebbet a lapunk erejéről, főleg egy gyenge játékos számára.
A gond, hogy megijedhet egy AJ-tól (vagy ha mondjuk még egy bubi jön, esetleg egy dáma vagy egy tízes), így néha elpasszolhatja mögöttünk a turn-t.
Köszi a véleményeket.Elsősorban azért nem emeltem bele oop flop után, mert ugye ő volt a pf emelő, tehát várható volt hogy a flopon újra hív.Egyébként flopolt setekkel általában én is mindig emelek, ha én vagyok a pf emelő.Amúgy a statisztikái mennyiben befolyásolják a döntést ezesetben?