Húhh, ez a turn min. check-raise tényleg elég ijesztő... :eek:
Mindazonáltal én is inkább azok táborába tartozom, akik azt mondják ezt nem lehet eldobni. Talán a turn-ön belefér egy check, pot kontroll céljából, valamint, ahogy lederman írta, a riveren is inkább kifizet vmi rosszabb lappal. Persze a hátránya, hogy nem húzunk le maximálisan egy Kx típusú lapot. Szóval nem tom, lehet hogy mégse jó a turn check. Ha nem lenne Q a boardon, akkor biztos végig mennék (hívnék) a lappal, mindegy mit csinál az ellenfél. Turn min. check-raise ide vagy oda. De így tényleg elgondolkoztató a dolog.
A flopot viszont nem passzolnám el soha.
Hát ezt én se tudnám eldobni, az tuti.
Pedig sajnos szívtam már be így KQ ellen úgy is, hogy csak egy K volt a boardon (mellette a Q) :D
Ezt szerintem sem lehet dobni, a 40/10-es elen bármilyen királyos lappal játszhat így. Legkésőbb a turn-ön rátolnám a maradékot. Ha fullja van jó neki.
Én csak azt mondom, hogy meglepően gyanús a check/raise a turn-ön, majd az, hogy lejön egy elég ijesztő river, amire ő all-in megy. A blöffnek nincs nagyon értelme, hiszen a turn check/raise-zel csak azt érte el, hogy még több pénz legyen a pot-ban, így ugye sokkal jobb odds-ot kapsz a rivernél egy callhoz.
Nagyon esélyes, hogy turn-ön nálam is bekerül a pénz :), de ha már így alakult, akkor a river fold - sztem - jobb megoldás.