Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > Sor vs flush megint bejött neki

medgypeti
2007. nov. 17. 0:52

Sor vs flush megint bejött neki

Miért miért miért????

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (6 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver Cards)

CO ($15.55)
Button ($33.15)
SB ($9.50)
BB ($40.35)
UTG ($13.80)
Hero ($22.50)

Preflop: Hero is MP with Image, Image.
UTG calls $0.25, Hero raises to $1, 4 folds, UTG calls $0.75.

Flop: ($2.35) Image, Image, Image (2 players)
UTG checks, Hero bets $1.75, UTG calls $1.75.

Turn: ($5.85) Image (2 players)
UTG checks, Hero bets $4.5, UTG calls $4.50.

River: ($14.85) Image (2 players)
UTG bets $6.55 (All-In), Hero calls $6.55.

Final Pot: $27.95

Results in white below:
UTG has Kd 8d (flush, king high).
Hero has 4d 4s (straight, six high).
Outcome: UTG wins $27.95.

medgypeti
Válasz medgypeti kommentjére
2007. nov. 17. 1:02

Valaki mondjon már valamit mert mindjárt megőrülök:(

lederman
2007. nov. 17. 1:07

Én se tudtam volna dobni, bad beat.

medgypeti
Válasz lederman kommentjére
2007. nov. 17. 1:09

Na végre valaki:)
Nézd meg a bad beat topicot ott is vannak szépek...
Ma néztem ahogy játszol délután, be is köszöntem a chatben csak nem figyeltél.

want2push
2007. nov. 17. 1:16

Még így se pluszos neki hosszú távon a történet, hogy a riveren kifizetted. Nehéz a riveren dobni, habár talán kicsivel jobb, mint a megadás.

bojanika
2007. nov. 17. 1:33

Valaki mondjon már valamit mert mindjárt megőrülök:(

A riverig tökéletes. Te jól játszottál, az ellenfeled pedig hibázott.
A river már más tészta. Végig check/call-t játszott, ilyenkor néha el kell engedni a turn-ön még tutinak tűnő lapot is, annak ellenére, hogy remek odds-ot kapunk. A következő miatt gondolom, hogy lehetett volna dobni:
1. alacsony(abb) téteken nagyon sokszor jelent a limp/majd call egyszínű lapokat.
2. a flop utáni check/call tovább erősíti, hogy várakozó keze van.
3. lejön a flush, amire az addig totál passzív játékos all-in megy úgy, hogy egyértelműen elkötelezted már magad előtte a pothoz, tehát a blöff gyakorlatilag kizárható (más kérdés, hogy épp emiatt működhetne, de az nem nl25-ön lesz többnyire).
Ezért úgy gondolom, hogy dobható. Neten azonban sztem én is megadtam volna; élőben, ahol jobban lehet "olvasni" az ellenfelet, biztos igyekeztem volna vmi plussz infóhoz jutni.
Lefogadom, hogy dilemmáztál rajta, és nagyrészt Te is biztos voltál abban, hogy verve vagy. Jól gondolom?

bojanika
Válasz want2push kommentjére
2007. nov. 17. 1:36

Még így se pluszos neki hosszú távon a történet, hogy a riveren kifizetted. Nehéz a riveren dobni, habár talán kicsivel jobb, mint a megadás.

Kicsit sokáig szöszöltem a poszt-tal, de örülök, hogy egyetértünk. :)

medgypeti
Válasz bojanika kommentjére
2007. nov. 17. 1:54

A riverig tökéletes. Te jól játszottál, az ellenfeled pedig hibázott.
A river már más tészta. Végig check/call-t játszott, ilyenkor néha el kell engedni a turn-ön még tutinak tűnő lapot is, annak ellenére, hogy remek odds-ot kapunk. A következő miatt gondolom, hogy lehetett volna dobni:
1. alacsony(abb) téteken nagyon sokszor jelent a limp/majd call egyszínű lapokat.
2. a flop utáni check/call tovább erősíti, hogy várakozó keze van.
3. lejön a flush, amire az addig totál passzív játékos all-in megy úgy, hogy egyértelműen elkötelezted már magad előtte a pothoz, tehát a blöff gyakorlatilag kizárható (más kérdés, hogy épp emiatt működhetne, de az nem nl25-ön lesz többnyire).
Ezért úgy gondolom, hogy dobható. Neten azonban sztem én is megadtam volna; élőben, ahol jobban lehet "olvasni" az ellenfelet, biztos igyekeztem volna vmi plussz infóhoz jutni.
Lefogadom, hogy dilemmáztál rajta, és nagyrészt Te is biztos voltál abban, hogy verve vagy. Jól gondolom?

Nem hogy dillemáztam rajta, szinte biztos voltam benne, hogy verve vagyok.Nem tudtam dobni...Kicsit nagyobb a stackje már dobtam volna...

bojanika
2007. nov. 17. 2:03

:)
Innen már csak egy (esetleg másfél) lépés a dobás!

medgypeti
Válasz bojanika kommentjére
2007. nov. 17. 2:05

:)
Innen már csak egy (esetleg másfél) lépés a dobás!

Jah:D majd legközelebb...

Élő ügyfélszolgálat