Sor vs flush megint bejött neki
Miért miért miért????
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (6 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver Cards)
CO ($15.55)
Button ($33.15)
SB ($9.50)
BB ($40.35)
UTG ($13.80)
Hero ($22.50)
Preflop: Hero is MP with , .
UTG calls $0.25, Hero raises to $1, 4 folds, UTG calls $0.75.
Flop: ($2.35) , , (2 players)
UTG checks, Hero bets $1.75, UTG calls $1.75.
Turn: ($5.85) (2 players)
UTG checks, Hero bets $4.5, UTG calls $4.50.
River: ($14.85) (2 players)
UTG bets $6.55 (All-In), Hero calls $6.55.
Final Pot: $27.95
Results in white below:
UTG has Kd 8d (flush, king high).
Hero has 4d 4s (straight, six high).
Outcome: UTG wins $27.95.
Valaki mondjon már valamit mert mindjárt megőrülök:(
Én se tudtam volna dobni, bad beat.
Na végre valaki:)
Nézd meg a bad beat topicot ott is vannak szépek...
Ma néztem ahogy játszol délután, be is köszöntem a chatben csak nem figyeltél.
Még így se pluszos neki hosszú távon a történet, hogy a riveren kifizetted. Nehéz a riveren dobni, habár talán kicsivel jobb, mint a megadás.
Valaki mondjon már valamit mert mindjárt megőrülök:(
Még így se pluszos neki hosszú távon a történet, hogy a riveren kifizetted. Nehéz a riveren dobni, habár talán kicsivel jobb, mint a megadás.
A riverig tökéletes. Te jól játszottál, az ellenfeled pedig hibázott.
A river már más tészta. Végig check/call-t játszott, ilyenkor néha el kell engedni a turn-ön még tutinak tűnő lapot is, annak ellenére, hogy remek odds-ot kapunk. A következő miatt gondolom, hogy lehetett volna dobni:
1. alacsony(abb) téteken nagyon sokszor jelent a limp/majd call egyszínű lapokat.
2. a flop utáni check/call tovább erősíti, hogy várakozó keze van.
3. lejön a flush, amire az addig totál passzív játékos all-in megy úgy, hogy egyértelműen elkötelezted már magad előtte a pothoz, tehát a blöff gyakorlatilag kizárható (más kérdés, hogy épp emiatt működhetne, de az nem nl25-ön lesz többnyire).
Ezért úgy gondolom, hogy dobható. Neten azonban sztem én is megadtam volna; élőben, ahol jobban lehet "olvasni" az ellenfelet, biztos igyekeztem volna vmi plussz infóhoz jutni.
Lefogadom, hogy dilemmáztál rajta, és nagyrészt Te is biztos voltál abban, hogy verve vagy. Jól gondolom?
:)
Innen már csak egy (esetleg másfél) lépés a dobás!
:)
Innen már csak egy (esetleg másfél) lépés a dobás!