Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > SS-allin, multipot (NL25 6max)

lederman
2007. jún. 28. 15:52

SS-allin, multipot (NL25 6max)

Pontosan az 5. partym volt az asztalnál, úgyhogy 1 ellenfelet kivéve nincs sok infóm. D gyengébb játékos sok limppel. Vakok:0.25/0.15
EP:34.92
Hero:25.5
D:20.95
BB
SB:4.65

Hero: 7c 8c

Preflop:
EP: raise 1.15
Hero: call
D:call
Sb: fold
BB: raise 4.40 (allin)
Ep: call
Hero: call
D: call

Pot:19.75

Flop: 4h 8s Td

EP: check
Hero: bet 9
D: fold
EP: fold

A vége: a kisvak AA-t mutatott, és én runner-runner-rel nyertem.

A party után persze megkaptam, h mekkora fish vagyok:) Igazából nem tudom eldönteni, hogy helyes játék volt-e, hajlok affelé, h nem, de azért nem vagyok róla meggyőződve.
Ugyanis EP játéka egyértelműen két magaslapra utalt, D bármivel megadhatta a 2. emelést is a magas potodds miatt, no meg a játékstílusa okán is.
Persze a preflop játék is kritizálható. Nagyon nem tudom hogy érezzek ezzel a játékkal kapcsolatban...
Vélemények?

kisrapi
Válasz lederman kommentjére
2007. jún. 28. 16:04

Huhh...elég kusza a dolog. Szerintem SB all-inje után talán a dobás lett volna a jobb megoldás, de így hogy EPmegadta egész jó oddsot kaptál. 12es potba kellett még 4.4et megadnod ~3/1
De ha már így alakult flopnál a majd 20as potba belehívtál 9et, ez engem nem győzne meg arról hogy jó lapod van...mit csinálsz ha kapsz egy reraise all-int?
Ilyen lapokkal én is szeretek emelt potokba benézni, de azért nem ennyiért:D

want2push
Válasz kisrapi kommentjére
2007. jún. 28. 16:19

Huhh...elég kusza a dolog. Szerintem SB all-inje után talán a dobás lett volna a jobb megoldás

Hasonlóan látom. A flop után is túl agresszívenek érzem a játékod, még ott is check-fold lenne a játékom.

krondorl
Válasz want2push kommentjére
2007. jún. 28. 16:27

közepes PP

Én a BB allinjét leginkább egy közepes párral vagy magas lapokkal adnám meg.

FairName
Válasz krondorl kommentjére
2007. jún. 28. 22:08

Sztem jó parti 4en vagytok bent és vszinű az összes ász foglalt (persze preflopp vszinűsíthetően 3 ismerve az NL25öt ahol egyes emeberek képesek egy A,6offot nut lapnak kezelni preflopp) ugyh 7,8s elég jó eséllyel kezd BBén kivül a K,K -Q,Q kizárható márm preflopp sztem mer azzal visszaemelnének a többiek és azzal h az EPben levő játékos megadta a short stack allinjét szerintem ott talán adható bár néha énis dobom de ha számításba veszük h NL25ön ha vki tart egy 1.25ös emelést akkor általában egy shortstack allinjére nincs szive eldobni a lapját ugyh vszinű volt h a Button is megadja és akkor nagyon jó oddsod van. Hmm flopp után mivel 3 szinű sztem elég a 9emelés ami kb 1/2pot amit ezen a téten simán elhisznek h 10esed van vagy simán hihető h nálad overpair van persze nagyon nagy a pot ugyh itt merész volt emelned de szép volt habár ha vki allin ment volna sima fold bár sztem egy 10,A se mert volna allin menni inkább NL25ös szokás szerint call (mert félnek h overpairod van de akkor meg minek call ezt csak ők tudják lol) és akkor már turn check és ilyenkor ittse nagyon mernek emelni riverre meg jött volna a nyerő lapod és még többet nyersz állati parti egyébként nekem a kedvenc lapom a 7,8s najó 3. kedvenc a K,K A,A után

Élő ügyfélszolgálat