medgypeti
Válasz wilddrew kommentjére
2007. nov. 3. 14:46

www.poker-edge.com

cashgame játék adatbázis, bár lehet, tourok is vannak benne, passz

Ezt megvetted?

wilddrew
Válasz medgypeti kommentjére
2007. nov. 3. 14:49

Nem, nem vettem meg, amiket idéztem, azok az ingyenes "gyorskeresőből" vannak, de bővebb infókat is küldenek ingyen mailcímre (utána meg jön a rakás spamjük a saját reklámjaikkal) - meg egyébként se műxik ps-en, tiltja a ps program és ezért inkább kivették a támogatást az adatbázis programból. Legalábbis pár hete még ez volt, úgyhogy a próba változat se használható ps-en :(

medgypeti
2007. nov. 3. 14:50

Most úgy általában. Próbálom objektíven, a holecardok ismerete nélkül nézni a hh-kat, és olyan érzésem van, mintha minden egyes lépésed azt mutatná, hogy "hé, emberek, nekem most aztán van valamim, de ijedjetek meg és dobjátok el, mert félek hogy feljavultok, mert azért ez mégse nuts"... Bár, lehet tévedek, és a holecardok bezavarnak... Nem bántásból írom, mielőtt félreértenéd.

Persze nem értem félre, sőt örülök a kritikának.Igazából egyáltalán nem eldobatni akartam.A flopolt seteket mindig agresszívan játszom meg, mert azért ezeken a szinteken nagy az esélye hogy kifizetnek vele, pláne az Everesten.Csak azt akartam, hogy ha valaki végig akar jönni például egy K2-essel akkor az fizesse meg az árát, lásd 3.hand:)

wilddrew
2007. nov. 3. 14:52

"ha valaki végig akar jönni például egy K2-essel akkor az fizesse meg az árát"

Megfizette :) Mondjuk hogy mit keresett ott K2-vel ott, azt abszolút nem vágom - hacsak nem valami kabala lapja a K2o, vagy valami hyper gambler, vagy abszolut kezdő, és látta hogy van egy királya végre...

medgypeti
2007. nov. 3. 14:54

Te milyen szinten játszol amúgy?És melyik termekben vagy megtalálható?Starson milyen néven?

wilddrew
2007. nov. 3. 14:57

PS, anonymous néven :)

Szint az nálam abszolút változó, gambler lennék, vagy mifene :) De speciel most ezen tulajdonságomnak hála jelenleg bankroll gyűjtögető életmódot folytatok, de nemsokára újra tombolok. :) Egyébként NL25 és NL200 között bárhol lehetek éppen.

medgypeti
2007. nov. 3. 15:01

Szint az nálam abszolút változó, gambler lennék, vagy mifene :) De speciel most ezen tulajdonságomnak hála jelenleg bankroll gyűjtögető életmódot folytatok, de nemsokára újra tombolok. :) Egyébként NL25 és NL200 között bárhol lehetek éppen.

Semmi adatom nincs rólad PT-ben.Ez a Pokeredge tehát halászik akkor is,ha nem játszom veled egy asztalon?És ez a gamblerkedés miért jó amúgy?

naggeri
2007. nov. 3. 15:03

Itt nem sok gamblert találsz. :) Bár magamat én is inkább gambler-nek tartom mint regular-nak. Lehet hogy ezért nincs most egyikőnknek sem normális bankrollja? :)

wilddrew
2007. nov. 3. 15:09

Semmi adatom nincs rólad PT-ben.Ez a Pokeredge tehát halászik akkor is,ha nem játszom veled egy asztalon?És ez a gamblerkedés miért jó amúgy?

Nem is fogsz rólam adatot találni "anonymous" néven :))))))))))))))))))))

Amúgy a pokeredge ellentétben a pt-vel saját maga gyűjti az adatokat, nem a te gépedről kerülnek be az adatbázisba. Te az infókat a központi adatbázisból kapod, de lehet, a saját játékod közben keletkező adatokat meg elküldi a központi adatbázisba és ezekből az infókból épül fel a nagy adatbázis...

Gamblerkedni meg azért jó, mert megadja a pókeristen érzést :) Nem pénzt keresel, hanem a nyerés érzését, tökéletes adrenalin túltengést és ezáltal póker és szerencsejáték függést okozva :) Annál kevés jobb érzés van, mint amikor riveren hívott allint nl100-on egy nyamvadt "pair of deuces"-el némi gondolkodás után megadva az ellenfél muckolt AJs-ét látod meg az anyázását a chatben, hogy csal a stars :)

medgypeti
2007. nov. 3. 15:13

Nem is fogsz rólam adatot találni "anonymous" néven :))))))))))))))))))))

Ja későn esett le lol:)

Élő ügyfélszolgálat