www.poker-edge.com
cashgame játék adatbázis, bár lehet, tourok is vannak benne, passz
Nem, nem vettem meg, amiket idéztem, azok az ingyenes "gyorskeresőből" vannak, de bővebb infókat is küldenek ingyen mailcímre (utána meg jön a rakás spamjük a saját reklámjaikkal) - meg egyébként se műxik ps-en, tiltja a ps program és ezért inkább kivették a támogatást az adatbázis programból. Legalábbis pár hete még ez volt, úgyhogy a próba változat se használható ps-en :(
Most úgy általában. Próbálom objektíven, a holecardok ismerete nélkül nézni a hh-kat, és olyan érzésem van, mintha minden egyes lépésed azt mutatná, hogy "hé, emberek, nekem most aztán van valamim, de ijedjetek meg és dobjátok el, mert félek hogy feljavultok, mert azért ez mégse nuts"... Bár, lehet tévedek, és a holecardok bezavarnak... Nem bántásból írom, mielőtt félreértenéd.
"ha valaki végig akar jönni például egy K2-essel akkor az fizesse meg az árát"
Megfizette :) Mondjuk hogy mit keresett ott K2-vel ott, azt abszolút nem vágom - hacsak nem valami kabala lapja a K2o, vagy valami hyper gambler, vagy abszolut kezdő, és látta hogy van egy királya végre...
Te milyen szinten játszol amúgy?És melyik termekben vagy megtalálható?Starson milyen néven?
PS, anonymous néven :)
Szint az nálam abszolút változó, gambler lennék, vagy mifene :) De speciel most ezen tulajdonságomnak hála jelenleg bankroll gyűjtögető életmódot folytatok, de nemsokára újra tombolok. :) Egyébként NL25 és NL200 között bárhol lehetek éppen.
Szint az nálam abszolút változó, gambler lennék, vagy mifene :) De speciel most ezen tulajdonságomnak hála jelenleg bankroll gyűjtögető életmódot folytatok, de nemsokára újra tombolok. :) Egyébként NL25 és NL200 között bárhol lehetek éppen.
Semmi adatom nincs rólad PT-ben.Ez a Pokeredge tehát halászik akkor is,ha nem játszom veled egy asztalon?És ez a gamblerkedés miért jó amúgy?
Nem is fogsz rólam adatot találni "anonymous" néven :))))))))))))))))))))