szívás a sorral nl10 6max
PokerStars No-Limit Hold'em, $0.10 BB (5 handed) Hand History Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)
BB ($7.95)
UTG ($11.70)
MP ($3.65)
Hero ($9.65)
SB ($10.30)
Preflop: Hero is Button with Q, T.
1 fold, MP calls $0.10, Hero raises to $0.5, SB calls $0.45, 1 fold, MP calls $0.40.
Flop: ($1.60) J, 6, 9 (3 players)
SB checks, MP bets $0.5, Hero calls $0.50, SB raises to $1.5, MP folds, Hero calls $1.
Turn: ($5.10) K (2 players)
SB checks, Hero bets $4.8, SB raises to $8.3, Hero calls $2.85 (All-In).
River: ($20.40) 6 (2 players, 1 all-in)
Final Pot: $20.40
Results in white below:
Hero has Qc Tc (straight, king high).
SB has 9c 9s (full house, nines full of sixes).
Outcome: SB wins $21.05.
Nem igaz, hogy mindig bejön ilyenkor neki a full...Az a baj az ilyenek még mindig elkeserítenek...
a flop után 5,1-es potba kell betenned 1-et, ami ugye nagyságrendileg 20%. A sorra összesen 8 outod van, ami a hüvelykújszabály szerint 16%. Az oddsod nincs meg, de ezen a flopon az implied odds-al együtt szerintem simán megéri a megadás, szóval ez ok! (Itt mutatkozik meg egyébként az ellenfél gyenge emelésének a hibája...túl jó oddsot adott nekünk!)
A turn tökéletes kártya, a beted is teljesen rendben! Nem slowplay-eztél, nem adtál ingyen draw lapot, kiváló. Az sb teljesen idétlen és érthetetlen visszaemelésn gondolom mosolyogtál egy jót és all-in mentél nagy duzzogva :)
A river bad beat, ennyi, ne filóz sokat rajta, pech-ed volt. A partit véleményem szerint teljesen jól játszottad.
a flop után 5,1-es potba kell betenned 1-et, ami ugye nagyságrendileg 20%. A sorra összesen 8 outod van, ami a hüvelykújszabály szerint 16%. Az oddsod nincs meg, de ezen a flopon az implied odds-al együtt szerintem simán megéri a megadás, szóval ez ok! (Itt mutatkozik meg egyébként az ellenfél gyenge emelésének a hibája...túl jó oddsot adott nekünk!)
A turn tökéletes kártya, a beted is teljesen rendben! Nem slowplay-eztél, nem adtál ingyen draw lapot, kiváló. Az sb teljesen idétlen és érthetetlen visszaemelésn gondolom mosolyogtál egy jót és all-in mentél nagy duzzogva :)
A river bad beat, ennyi, ne filóz sokat rajta, pech-ed volt. A partit véleményem szerint teljesen jól játszottad.
Köszi.Az a baj, hogy ez 2 nap alatt már 2x fordult elő, és amit szépen összenyeregetek ilyenekkel vesztem el.
Bad beat, te jól játszottad.