top par + flush huzo a turnon
PokerStars Game #18700305355: Hold'em No Limit ($0.05/$0.10) - 2008/07/09 - 16:19:35 (ET)
Table 'Phryne III' 6-max Seat #1 is the button
Seat 1: Smoka1983 ($10.75 in chips)
Seat 2: Sn1p3r Evil ($7.70 in chips)
Seat 3: PlateFish ($9.30 in chips)
Seat 4: Gonoszmokus ($20.40 in chips)
Seat 5: droodie ($11.70 in chips)
Seat 6: tanacca74 ($32.90 in chips)
Sn1p3r Evil: posts small blind $0.05
PlateFish: posts big blind $0.10
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Gonoszmokus [As 7s]
Gonoszmokus: calls $0.10
Na jo, itt az elso hiba UTG csak limpelni, de eddig mindig nyomultam...
droodie: folds
tanacca74: folds
Smoka1983: folds
Sn1p3r Evil: raises $0.30 to $0.40
PlateFish: folds
Gonoszmokus: calls $0.30
Ha mar beszalltam, annyit talan meger. Mivel ennel az asztalnal az elmult 20 percben nagyon LAG voltam, talan nem feltuno, hogy emelek, ha kijon a flossom.
*** FLOP *** [Ts 3d 6s]
Sn1p3r Evil: bets $0.40
Gonoszmokus: calls $0.40
Hasonlo megfontolas, mint felul. Nem akartam $1,5-t emelni, mert nincs semmim, es lehet, hogy neki van.
*** TURN *** [Ts 3d 6s] [Ac]
Sn1p3r Evil: bets $0.80
Gonoszmokus: raises $1.20 to $2
Eszembe jutott peterpanic tegnapi hozzaszolasa. top parom van + flush huzom. kb fel potot emeltem. egy $2-os emeles ennel asztalnal eleg ritka volt, es altalaban csak nagyon jo lapokkal
Sn1p3r Evil: calls $1.20
*** RIVER *** [Ts 3d 6s Ac] [Jh]
Sn1p3r Evil: bets $4.90 and is all-in
Na igen, ez a kulcs. Itt arra gondoltam, hogy azt gondolja, hogy nem jott be a flossom, es akkor KK, QQ-vel nagyon jo. Igy most utolag nezve az esetet szamithatott ra, hogy esetleg Ax van nalam, hisz akkor emeltem, amikor A jott le, tehat csak 2 parral vagy terccel, vagy esetleg magasabb Ax-vel nyerhet. Ez akkor a csata heveben nem jutott eszembe :(
Gonoszmokus: calls $4.90
*** SHOW DOWN ***
Sn1p3r Evil: shows [Ah Jc] (two pair, Aces and Jacks)
Gonoszmokus: mucks hand
Sn1p3r Evil collected $14.75 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot $15.50 | Rake $0.75
Sajnos ez a leosztas teljesen megforditott egy addig (szinte) toretlen menetelest. Utana mar nem hittek az emeleseimnek, plusz lehet, hogy en is felenkebb, passzivabba valtam. A kov 20 percben ujabb $7-t vesztettem, mignem abbahagytam a sessiont. Azt hiszem ezt nevezik TILT-nek, annak ellenere, hogy egyaltalan nem lettem ideges, csak elkezdtem maskepp, kicsit rosszabbul jatszani :(
PokerStars Game #18700305355: Hold'em No Limit ($0.05/$0.10) - 2008/07/09 - 16:19:35 (ET)
Table 'Phryne III' 6-max Seat #1 is the button
Seat 1: Smoka1983 ($10.75 in chips)
Seat 2: Sn1p3r Evil ($7.70 in chips)
Seat 3: PlateFish ($9.30 in chips)
Seat 4: Gonoszmokus ($20.40 in chips)
Seat 5: droodie ($11.70 in chips)
Seat 6: tanacca74 ($32.90 in chips)
Sn1p3r Evil: posts small blind $0.05
PlateFish: posts big blind $0.10
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Gonoszmokus [As 7s]
Gonoszmokus: calls $0.10
Na jo, itt az elso hiba UTG csak limpelni, de eddig mindig nyomultam...
droodie: folds
tanacca74: folds
Smoka1983: folds
Sn1p3r Evil: raises $0.30 to $0.40
PlateFish: folds
Gonoszmokus: calls $0.30
Ha mar beszalltam, annyit talan meger. Mivel ennel az asztalnal az elmult 20 percben nagyon LAG voltam, talan nem feltuno, hogy emelek, ha kijon a flossom.
*** FLOP *** [Ts 3d 6s]
Sn1p3r Evil: bets $0.40
Gonoszmokus: calls $0.40
Hasonlo megfontolas, mint felul. Nem akartam $1,5-t emelni, mert nincs semmim, es lehet, hogy neki van.
*** TURN *** [Ts 3d 6s] [Ac]
Sn1p3r Evil: bets $0.80
Gonoszmokus: raises $1.20 to $2
Eszembe jutott peterpanic tegnapi hozzaszolasa. top parom van + flush huzom. kb fel potot emeltem. egy $2-os emeles ennel asztalnal eleg ritka volt, es altalaban csak nagyon jo lapokkal
Sn1p3r Evil: calls $1.20
*** RIVER *** [Ts 3d 6s Ac] [Jh]
Sn1p3r Evil: bets $4.90 and is all-in
Na igen, ez a kulcs. Itt arra gondoltam, hogy azt gondolja, hogy nem jott be a flossom, es akkor KK, QQ-vel nagyon jo. Igy most utolag nezve az esetet szamithatott ra, hogy esetleg Ax van nalam, hisz akkor emeltem, amikor A jott le, tehat csak 2 parral vagy terccel, vagy esetleg magasabb Ax-vel nyerhet. Ez akkor a csata heveben nem jutott eszembe :(
Gonoszmokus: calls $4.90
*** SHOW DOWN ***
Sn1p3r Evil: shows [Ah Jc] (two pair, Aces and Jacks)
Gonoszmokus: mucks hand
Sn1p3r Evil collected $14.75 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot $15.50 | Rake $0.75
Sajnos ez a leosztas teljesen megforditott egy addig (szinte) toretlen menetelest. Utana mar nem hittek az emeleseimnek, plusz lehet, hogy en is felenkebb, passzivabba valtam. A kov 20 percben ujabb $7-t vesztettem, mignem abbahagytam a sessiont. Azt hiszem ezt nevezik TILT-nek, annak ellenere, hogy egyaltalan nem lettem ideges, csak elkezdtem maskepp, kicsit rosszabbul jatszani :(
Én mivel elég feszes vagyok A7s nálam UTG-ből dobás. De riveren dobtam volna szerintem. Főleg miután az ásztól sem ijedt meg.
Preflop a limp nem feltétlen hiba, mondjuk ez függ az asztal jellegétől. Én a flop megadásodat éreztem kicsit gyengének. Egy fél potnyi donkbet nekem elég nagy gyengeséget sugall, ráadásul teljesen jó a lapod. Szóval ha nem hiszed el neki a setet told vissza. Itt egy 1.5 dolláros emelés vitte volna a kasszát.
A turn játék nálam csak call, nincs sok értelme agresszorkodni. Az ászod gyenge, a flushre van 25% esélyed. Lesz jobb alkalom is stackelni.
A river egyértelmű fold, nagyon gyenge a lapod, top pair weak kicker.
én a következőként jácottam volna, nyilván fold utg -ből, de ha limpelek+callolom a pre flop hívást, és pozicioba flash huzom van akkor reraise a flopon.
river fold.
ha rossz az imagéd 1 asztalnál és nem hisznek el semmit -> nem tudod jáccani a saját játékod akkor ülj át 1 másik asztalhoz.
én a következőként jácottam volna, nyilván fold utg -ből, de ha limpelek+callolom a pre flop hívást, és pozicioba flash huzom van akkor reraise a flopon.
river fold.
ha rossz az imagéd 1 asztalnál és nem hisznek el semmit -> nem tudod jáccani a saját játékod akkor ülj át 1 másik asztalhoz.