Trendforduló?
Sziasztok!
Remélem, hogy jó helyen nyitottam a topicot. :-)
Arról lenne szó, hogy Spin-t játszom a Starson és vagy két hónapja minden fordítva működik. :-) Gyorsan pár példa.
Ha indulásnál van 60% esélyem egy AI esetén, akkor max. 40%-ban nyerek. Ha 70% az esélyem, akkor 30%-ban nyerek. Ha KK-al megyek 38o ellen, akkor már nyitom is a következő asztalt, hiszen nem nyerhetek. :-) 50% alatt, viszont masszívan tartja magát a matek! :-) Ha 40% az esélyem, akkor egy kummával sem nyerek többször! :-)
És most az történt, hogy 77-el mentem K10o ellen. Valami 51-49 volt az esély! Az már majdnem 50-50! Persze veszítettem, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ezt fordulópontnak éreztem! Akkár szoríthatnátok is picit értem! :-) :-) :-)
Köszönöm!
Sziasztok: KH
Mivan???mindegy...
Azt kell megérteni, hogy ez matematika alapú játék. Hosszú távon ha nyerő játékos vagy, akkor nyerni fogsz és kész. Az ilyen 80-20 elvesztése nem véletlenül marad meg benned, mert ez ugye sokkal jobban megérint. Ha meg behúzod, akkor meg természetes. Márpedig 80%-ban nyersz és 20%-ban veszítesz.
Hosszútávon ki fogja adni ezt az eredményt. Rövid távon viszont nem. És a hosszútáv az olyan 700k hand vagy felette kb.
Sztem az, ilyenkor ajánlott felülni nagyobbtétre is. Jó a szél, be kell fogni!
Sztem az, ilyenkor ajánlott felülni nagyobbtétre is. Jó a szél, be kell fogni!
Akkor miért nem csak akkor mész ólin ha úgy gondolod hogy<50%-od van?
Az eredmény orientáltság elég káros, ha kicsit is komolyabban gondolod a pókert használj atom biztos BR-t és a profitodat max ritkán ellenőrízd le.
Mekkora a minta 2 hónap alatt?
Akkor miért nem csak akkor mész ólin ha úgy gondolod hogy<50%-od van?
Az eredmény orientáltság elég káros, ha kicsit is komolyabban gondolod a pókert használj atom biztos BR-t és a profitodat max ritkán ellenőrízd le.