Ha már tudod, milyen játéktipust szeretnél játszani akkor tanulással sok játékkal lehet szép profitot termelni. Mondjuk én nem ebből élek, de havi szinten 100-120 ezer forint plusz így is meg van. Én $1,5 MTSnG-ket játszottam és mostmár egy jó ideje váltottam MTT-re, $1,5-$11 tét között játszom és néha beülök $20-25-os versenyekre, hogy szokjam a magasabb téteken zajló játékot.
KB 6 évig éltem csak a pokerből mikron,napi 8óra mondjuk 20-22 nappal/hó CG nl10-25--n,egy minimum 30% os RB-el havi700- 1500 eur megvolt mindig szinte.
Ha omahát játszol egyértelműen. Szerintem ma mást el se kezdj. Tele van fishel akik még élvezik is hisz mindig találnak valami csodát a lapjaikban. Fejlődés szempontjából is jobb szerintem, nem javul olyan ütemben a mezőny a limitek emelkedésével mint pl sng vagy az nl mezőny. Ráadásul rengeteg teremben találsz alacsony limiten megfelelő mennyiségű asztalt egész nap. ÍGy az elején teremről teremre járva a first depok csak az öledbe hullanak.
van.
Egy 0,02 - 0,05 USD téten működő move egyáltalan nem biztos, hogy működik jópár téttel feljebb
Omaha az egyik játék ahol kifejezetten nehéz megverni a micro szintet. Rengeteg 60/40 szituáció 5 % rake mellett... gondoltam én eddig... :)
ennyit agyalni fölösleges a mikro limit veréséről.
gondolom 2009 óta kipróbáltál pár játékfajtát.
ülj be a kedvencedre, aztán just do it...
2 centes PS omaha
Olvasd el kocka21 blogját. Hobbijátékosból lett az egyik legjobb SH oktató, bár sajnos már abbahagyta...
A kérdésre a válasz pedig igen!
Ő ha jól rémlik 2009-2010 körül nyomta bwinen 30-50-en majd feljebb. Jól ismertem azt a mezőnyt, össze se lehet hasonlítani akár egy mai nl10-25-ös stars-szal, azóta elég nagyot fordult a világ.
Persze ettől függetlenül megéri még most is micron nyomulni.