azt hiszem követem bigacsiga példáját, ha nem változik a helyzet.
Kitiltatod magad? Támogatom.
Ja, nem látod amit írok.
Kitiltatod magad? Támogatom.
Ja, nem látod amit írok.
"Kitiltatod magad? Támogatom.
Ja, nem látod amit írok." '"kedves maxika" most beszéltem az adminnal, és azt mondta, hogy van már olyan akinél rezeg a léc....de azért ne aggódj, és szép napot :D máskor gondold meg kibe kötsz bele, és milyen stílusban
"Kitiltatod magad? Támogatom.
Ja, nem látod amit írok." '"kedves maxika" most beszéltem az adminnal, és azt mondta, hogy van már olyan akinél rezeg a léc....de azért ne aggódj, és szép napot :D máskor gondold meg kibe kötsz bele, és milyen stílusban
Kérünk mindenkit a személyeskedő hozzászólások mellőzésétől. Ellenkező esetben a topikot zárulni leszünk kénytelenek.
Megértéseteket köszönjük.
Ugyan már! Néha ír az ember butaságokat, Én is, Te is, mindenki! Most éppen rád szálltak másik topikban, de nem kell ezt olyan komolyan venni! Sokkal egyszerűbb nemes egyszerűséggel azt mondani vagy belátni, hogy "ok, hülyeséget beszéltem, vagy másképp értettem" aztán annyi. Egyébként meg ..nyalhatják.
Elsődleges célja annak, hogy idejárunk, az a pókerrel kapcsolatos fejlődési igény, de az aktív tagok közül szerintem mindenki jól érzi magát a közösségben, még akkor is, ha nyilván senki sem kedvel mindenkit.
Kérünk mindenkit a személyeskedő hozzászólások mellőzésétől. Ellenkező esetben a topikot zárulni leszünk kénytelenek.
Megértéseteket köszönjük.
Jól értem, hogy te tényleg árulkodtál?
DE azt hiszem követem bigacsiga példáját, ha nem változik a helyzet.