Póker Fórum Archívum > Minden más > A fórumon betöltött szereped?!

Maxxxika
Válasz vadallat kommentjére
2013. júl. 12. 13:15

azt hiszem követem bigacsiga példáját, ha nem változik a helyzet.

Kitiltatod magad? Támogatom.
Ja, nem látod amit írok.

Pat
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. júl. 12. 13:20

Ja, nem látod amit írok.

Most már látja.

ceewyl
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. júl. 12. 13:28

Ja, nem látod amit írok.

Romboló hatalom! :cool:

vadallat
Válasz kry kommentjére
2013. júl. 12. 14:36

"Kitiltatod magad? Támogatom.
Ja, nem látod amit írok." '"kedves maxika" most beszéltem az adminnal, és azt mondta, hogy van már olyan akinél rezeg a léc....de azért ne aggódj, és szép napot :D máskor gondold meg kibe kötsz bele, és milyen stílusban

kidelpiero
2013. júl. 12. 14:38

"Kitiltatod magad? Támogatom.
Ja, nem látod amit írok." '"kedves maxika" most beszéltem az adminnal, és azt mondta, hogy van már olyan akinél rezeg a léc....de azért ne aggódj, és szép napot :D máskor gondold meg kibe kötsz bele, és milyen stílusban

Jól értem, hogy te tényleg árulkodtál?

Admin
Válasz kry kommentjére
2013. júl. 12. 14:41

Kérünk mindenkit a személyeskedő hozzászólások mellőzésétől. Ellenkező esetben a topikot zárulni leszünk kénytelenek.

Megértéseteket köszönjük.

vadallat
Válasz jak1 kommentjére
2013. júl. 12. 14:43

Ugyan már! Néha ír az ember butaságokat, Én is, Te is, mindenki! Most éppen rád szálltak másik topikban, de nem kell ezt olyan komolyan venni! Sokkal egyszerűbb nemes egyszerűséggel azt mondani vagy belátni, hogy "ok, hülyeséget beszéltem, vagy másképp értettem" aztán annyi. Egyébként meg ..nyalhatják.

Elsődleges célja annak, hogy idejárunk, az a pókerrel kapcsolatos fejlődési igény, de az aktív tagok közül szerintem mindenki jól érzi magát a közösségben, még akkor is, ha nyilván senki sem kedvel mindenkit.

én vállalom: "másképp értettem" de van aki elferdíti és leközli bulvár stílusban hogy "nem értem" na ezen cs*sztem fel az agyam. sértsenek meg, nem érdekel, de akkor legalább legyen igaz amivel megsértenek. :D beszéltem az adminnal tök rendes volt, és azt mondta, jobban figyelni fognak az ilyen elemekre...

tanulság: "nem a pulóver köti meg a nagymamát" :D jak1: amúgy köszi hogy mellémálltál a dologban. :)

vadallat
Válasz Admin kommentjére
2013. júl. 12. 14:57

Kérünk mindenkit a személyeskedő hozzászólások mellőzésétől. Ellenkező esetben a topikot zárulni leszünk kénytelenek.

Megértéseteket köszönjük.

én a magam nevében elnézést kérek, ha valakit megsértettem. a többit a többiekre bízom :)

vadallat
Válasz kidelpiero kommentjére
2013. júl. 12. 15:05

Jól értem, hogy te tényleg árulkodtál?

én sose hagyom magam

pszibu
2013. júl. 12. 15:09

DE azt hiszem követem bigacsiga példáját, ha nem változik a helyzet.

?

Élő ügyfélszolgálat