Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > A vilag legrosszabban elsult "randija" (forditas)

RTT314
2009. dec. 31. 2:29

A vilag legrosszabban elsult "randija" (forditas)

Ezt a postot az amerikai bodybuilder.com-on talaltam. Eletemben nem nevettem poston ennyit, ezert leforditottam es felraktam ide hadd konnyezzen mas is :D ( itt van az eredeti verzio Worst possible "date" ever...I don't even... FML (serios) - Bodybuilding.com Forums )

Oke... Nem erdekel ha nem hiszitek el... ez megtortent. Ez a leg megalazobb dolog amit eddig megeltem... egy rettenetes este volt... es most megosztom veletek mert nem akarom hogy barmelyikotok keresztulmenjen ezen... kivaltkeppen azert mert ez az egesz SIMAN megelozhheto lett volna. Csinaltam a sztori melle MS paintben kepeket is hogy jobban megertsd hogy mi is tortent. Nagyon hosszu, de megteszek mindent annak erdekeben hogy visszaadjam minden egyes fontos reszletet a tortenetnek. Nem irok hegyeket..... olvasd el hogy mentsd meg magad valami hasonlotol...

Szoval...
Ha vegigkovettetek a masik threadem akkor tudhatjatok hogy elkertem egy azsiai lany teloszamat. Eltelt 1 het es ugy ereztem hogy jo volna 1 kis szunetet tartani a vizsgara valo tanulasbol, es ugy gondoltam hogy ha nem hivom fel mielott befejezodnek a vizsgak akkor nem is lesz alkalmam erre a szunet vegeig (ami tul hosszu ido volna valoszinuleg). Szoval felhivtam es megkerdeztem hogy volna e kedve kijonni velem kavezni egyet. Hat igent mondott, es talalkoztunk az egyetemi cavezoban. Volt egy kis csevej, alapjaban veve jol ment. Aztan azt mondta: " Hey a szobatarsam kinai kajat csinal ebedre mert a baratja ottvan. Szeretnel atjonni es ebedelni? Mindig joval tobbet csinal a kelletenel. Na abban a pillanatban ereztem hogy jo volna szarni egyet, de nem volt az az isten hogy visszautasitsak egy ilyen ajanlatot; ugy tunt hogy bejovok neki es ez egy jo alkalom volna arra hogy jobban megismerjuk egymast. Szoval ugy dontottem hogy megprobalom visszatartani a kakam addig amig csak birom... (nem szarok nyilvanos WC-n) es elfogadom a meghivasat.

Szoval visszamentunk fel hozza, ettunk egy kis kajat ( nagyon jo volt amugy ).... es basszameg ... Nagyon kellett szarnom.... es nagyon kellett hugyoznom is ( azt is tartottam mar egy jo ideje mivel nem hoztam magammal a pisis uvegeket a randimra)... Tenyleg nem akartam hasznalni a mosdojat mert nem akartam az egesz helyet elarasztani a szaggal... de annyira elviselhetetlen lett azon a ponton ahol ereztem ahogy a szar majdnem kibuggyan a seggembol.. hogy meg rosszabb legyen a helyzet elkezdett erekciom lenni (nem tudom miert... de ez tortent). Szoval elsiettem a mosdoig.. es ott elkezdodott az elkepzelheto legrosszabb forgatokonyv ami letezik.

letolom a gatyam odamegyek a wc hez es egy hatalmas dilemmaval talalom szembe magam; Kurvara kell pisilnem IS meg szarnom IS.... ES erekciom van.... mi a faszt csinaljak? melyiket rendezzem le elosszor?

Image

Szoval elore hajolok es megprobalom a megmerevedett peniszem beledugni a wc cseszebe... de ahogy elengedem magam a vegbelizmom elkezdi elengedni az uruleket... Erzem ahogy a szarom ki kezd jonni a seggemen!

Image

Szoval en meg gondolom "Hagyjuk a faszba ezt... megprobalom visszatartani a pisit es engedni hogy a szar jojjon ki"... szoval raulok a cseszere... megmarkolom a peniszem erosen hogy megprobaljam "elzarni"... es aztan kiprobalom engedni a szart...ez se ment tulj jol...

Ahogy elengedtem a seggizmaim... a peniszizmoaim is elengedtek es elkezdett a pisi szertrepulni osszevissza a padlon... Ramtort egy enyhe panik ezen a ponton.. szoval ketsegbeesetten visszatartottam a szarom megint, mikozben probaltam megtorni/meghajlitani a megmerevedett peniszem, hogy bekeruljon a wc cseszebe. Amikor bent volt... megprobaltam szarni es pisilni egyszerre, de a seggem tul kint volt es ez a massziv szar elkezdett kivele jonni, elkerulve a wc cseszet, es nemi reszt a padlo also reszere landolni.

Image

Image

Aztan megint lezartam mindent ( nem tudod elkepzelni a fajdalmat amit az okoz hogy ismetlodoen megszakitod a pisilest es szarast amikor mar annyira kell menned)... mi a faszt kellett volna csinalnom? Vagy a padolora pisilek vagy a padlora szarok... es ekkor ebbol a kilatastalansagbol osztonosen egy otlet jutott az eszembe:

Image

Image

Odaszaladtam a furdokadjahoz es ott engedtem el magam... Ugy gondoltam hogy igy legalabb minden kijohet itt ahelyett hogy a padlojara menne...

Image

Ebben a pillanatban a dolgok meg rosszabbra fordultak...

Image

Es a szar az istennek sem akart eltunni... es az a hulye kurva kintrol kerdezte hogy mi faszt csinalok? tussollok? az o mosdojaban...

Es en mondom "Jah lol... Tussolok... igaz rendben van?"...

o mondja: "Mi a fasz? miert?? remelem nem azt hiszed hogy szexelni fogunk??

Ezen a ponton mar nem is tudtam normalisan gondolkodni es viccelodoen (retardaltan) elkezdem: hat persze hogy fogunk lol

aztan o ideges lesz mondja: Mi a fasz? Ez valamilyen vicc?... gyere ki onnan!!

Mondom: nem kerlek ne gyere be... meg nem vagyok keszen...

Ezen a ponton a forro viz amivel probaltam leszedni a szart elkezdett szagos gelhoket gerjeszteni az egesz szobaban... es eleg brutal volt... a csaj is erezezte: "Mi a fasznak van ilyen kurva budos szaga? Mi a faszt csinalsz ott bent???"

Mondom: kerlek ne gyere be...bizz bennem.... meg fogod banni...

Mondja: Bazd meg... gyere ki vagy kinyitom az ajtot..

Kerem hogy ne.. de elveszti a turelmet es kinyitja az ajtot. Megall lefagyva a mozdulatban. Elotte voltam en egy felig merev penisszel, otthagyott szardarabkakkal a seggemen, nagy felig leoldott szardarabokkal a furdokadjaban, szaros padloval a budija alatt es mindenhol a wc mellett pisivel... Olyan kurva meg voltam alazva... Elkezdtem reszketni... ramnez mikozben a szajat es az orrat eltakarja a kezevel es ezt suttogja... "Mi a faszt csinaltal???"...elkezdett sirni... en habozok egy kicsit es elkezdem kimagyarazni magam "En minden megprobaltam... En...En sajnalom"... aztan o kiborul es azt mondja hogy takaritsam fel a mocskot vagy hivja a zsarukat. En egyetertettem.

O kimegy, en veszek egy kis budipapirt... felveszem a szart a padlorol es a furdokadbol, berakom a budiba, es elkezdem feltakariani a padlot es a furdokadat szappannal, vizzel es egy csomo zsebkendovel. A legtobb zsebkednot a budiba dobtam (mivel a szemetes hamar telelett). Vettem valami parfumot a oultrol es benyomtam a felet a furdokadba hogy megszabaduljak a szagtol. Miutan kesz voltam letakaritottam a seggemet es lehuztam a budit. A legszelsobb keseredesemre, az en massziv mennyisegu szarom es a sok elhasznalt budipapir feldagad, eldugaszolva a budit es mindez elkezdett elaradni kihozva a szart a padlora...Szo szerint sirtam azon a ponton... keresem a dugaszolot de nem talalom szoval felhuzom a gatyam es kirohanok hogy megkerdezzem hogy hol van a dugaszolo hogy ki megcsinaljam a wc-t... Ottvan o a szobatarsnojevel es az o baratnojevel..o sir... ahogy meglat elkezdi hogy huzzak a faszba innen most azonnal... Probalom magyarazni neki hogy a budi el van dugulva... de nem hagyja.... elkezdi hogy veszelyben erzi magat es hogy most rogton el kell mennem... megragad egy kest a kagylobol es utasit hogy menjek el. En el is megyek.

kb 1 percre ra egy hangos sikolyt hallok az o szobaja felol (biztos arra ment vissza a mosdoba hogy az szaros vizben uszik). Azon a pontont en elsprinteltem amilyen gyorsan csak tudtam mikozben szidtam magam es sirtam a fusztraciotol es a megalazastol.

Ez az egesz kurvara megelozheto lett volna ha magammal vittem volna az uvegemet amibe pisilni szoktam!!!! MI A FASZ??!?!?! Az ELSO lany aki erdeklodik iranyam.. a furdokadjaba kell szarnom????? ez az egesz kurvara retardalt ( es orult).

mindenki aki azt allitja hogy "uvegbe pisilni hulye/undorito dolog"... hat basszatok meg... nem hogy tisztabb es rendezettebb, de meg az ilyen elkepezto katasztrofaktol is megved mint ez....

Ez az egesz nem tortent VOLNA meg ha ott lett volna a jo oreg pisis uveg... leultem volna a budira es siman belepisiltem volna az uvegbe mikozben a budiba szarok. Semmi katasztrofa... semmi mocsok.... es ez az egesz nem tortent volna meg.

mindenesetre.... kene hagyjam hogy a dolgok lehuljenek es aztan hivjam vissza? vajon bocsanatot kene kernem vagy megmagyaraznom? vagy csak remelnem kene hogy soha tobbe nem futok ossze vele?

Élő ügyfélszolgálat