Póker Fórum Archívum > Minden más > Akadémiás balatoni mókázás powered by RedKings

Krono
Válasz Zsipali kommentjére
2012. máj. 27. 16:30

De ne 1-2 napos legyen :)

misirulez
Válasz Krono kommentjére
2012. máj. 27. 16:45

Nem tudom ti mire gondolnátok ezalatt, de Beckham a blogjában írta, hogy sound környékére keres Akadémiás arcokat.

titcar
Válasz medgypeti kommentjére
2012. máj. 27. 22:47

Nyáron nem lesz esetleg Balatoni mókázás 2.0?

születésnapod alkalmából? :D

medgypeti
Válasz misirulez kommentjére
2012. máj. 28. 12:00

Nem tudom ti mire gondolnátok ezalatt, de Beckham a blogjában írta, hogy sound környékére keres Akadémiás arcokat.

Hírek / PokerAkademia.com / RedKings balatoni mókázás - Recap | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Demiro
2012. máj. 28. 17:05

Én is támogatom az ötletet!

misirulez
2012. máj. 28. 23:42

Azt tudom, hogy volt ilyen régen (kb. akkor kezdtem el akadémiázni) csak arra értettem, hogy idén mire gondoltok.

Jó lenne Vegasba kijutni legalább 1 hétre ha mégsem jönne össze én kb. benne lennék ilyesmiben.

Szóval tlőem is: +1!

Zoleee
Válasz andada kommentjére
2012. máj. 29. 7:27

Szervezhetünk egy balatoni kimozdulást is, amennyiben fizetős, semmi akadálya. Szponzort ilyenre találni mostanság már nehéz.

Balaton Sound felejtős, mi két hétig próbáltunk 15 főre találni elfogadható szállást arra az időre, tehát 30-40 főre keresni esélytelen. Dupla, 3x áron kitudnak mindent adni, abban az időben...

Összedobok valamit a következő hetekben. Szerintem főszezonon kívül kéne. Augusztus 24-26. (P-V)?

tylerhungary
2012. máj. 29. 9:05

jah soundra nem árt már év elején intézkedni ha valami normálisat akar az ember különben majd jó ha 5-10km-es körzetben talál valamit...én spec még nem voltam semmi ilyen akadémiás cuccon,de ez kifejezetten érdekelne...nyílván ilyenkor minden ember mást akar meg nehéz összehangolni hogy mindenkinek jó legyen,szerintem jobb a főszezon mert mondjuk egy 1 hetes móka esetén azért az ember néha szeretne kimozdulni is olyan helyre ahol van mondjuk nagyobb volumenű buli,csajok,stb...de persze azért csak a többség döntsön:) lehet hogy Balatonakarattyán tudok 20 fős 2 házból álló komplexumot bérlésre ha már körvonalazódnak a dolgok és aktuális lehet akkor rákérdezhetek...

Élő ügyfélszolgálat