Amire büszkék lehetünk!
Szeretnék egy olyan topikot nyitni, ahol az általános pesszimizmus ellensúlyozására, megosztanánk, hogy milyen pozitív élményeink vannak az országban, vagy akár külföldön, amire itthon büszkék lehetünk.
Találtam is rögtön egy hírt:
Travelo - Hírek - Budapest a világ második legjobb városa
Itt vannak a legjobb nők, meg a legjobb borok, pálinkák is (sőt ugye pálinka, mint olyan, az csak Magyarországon van) :)
Jó borok, szép nők, gyenge forint, erős pista.
Itt egy rakás használati tárgyat fel lehetne sorolni, amit magyarok találtak fel: gyufa, golyóstoll, dinamó, Ford T modell, Rubik kocka és lehetne még sorolni, ezeket a világon szinte mindenki ismeri, használja.
Itt egy rakás használati tárgyat fel lehetne sorolni, amit magyarok találtak fel: gyufa, golyóstoll, dinamó, Ford T modell, Rubik kocka és lehetne még sorolni, ezeket a világon szinte mindenki ismeri, használja.
Igazából nem közhelyekre vagy történelmi eseményekre gondoltam, hanem aktuális történésekre.
Igazából nem közhelyekre vagy történelmi eseményekre gondoltam, hanem aktuális történésekre.
Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Magyar találmány forradalmasítja a szélerőműveket?
van még sok csak keresni kell