Annakidejen en a Longman vonalat kedveltem.
Longman English Grammar
Longman English Grammar Practice
Longman English Dictionary
...etc
Nameg a Budai Laszlo(ha jol emlekszem) English Syntax
1, anyázás a chatben
2, anyázás a supporttal
3, ...
millió lehetőséget teremt az online póker :D
Ha nem akar valaki evekig angolul tanulni akkor szvsz durvabban kell hozzaallni a temahoz pl. egynyelvu szotarat hasznalni ,angol nyelvu nyelvtan konyvet..etc. Meg ugy egyaltalan lehetoseg szerint mindenbol angol nyelvut.
A filmnezes szinten nem jo megoldas egyszeruen a teljesen minimalis mennyiseg miatt.
Egy 30 perces hiradoban osszehasonlithatatlanul nagyobb mennyisegben kapod a sokkot. Es nem csak nezni kell az nem sokat er(foleg inkabb semmit) hanem pl. kiszotarazni. Egy heten ha kiszotarzol 5 hiradot azutan hetvegen nekiesel es megtanulod a szavakat...etc meg kozben nyomod a nyelvtan (ami az angolnal eleg hurka) 1-2 honapon belul eszetlenul megugrik a szokincsed ..etc.
Azutan egy kis ulepedes es bammm
Annakidejen en a Longman vonalat kedveltem.
Longman English Grammar
Longman English Grammar Practice
Longman English Dictionary
...etc
Nameg a Budai Laszlo(ha jol emlekszem) English Syntax
Jut eszembe tényleg. Fater mikor angolt tanult állandóan a CNN-t ésvagy BBC-t nézte. Itt ráérezhetsz a nagy britanniai és az amerikai "akcentusra". :) Meg emlékeim között az egyiken szépen érthetően beszélnek, másikon már nem annyira..
Báti-Véges - ANGOL NYELVKÖNYV KEZDŐKNEK
Mindez idáig talán a legjobb "otthontanulós" könyv, bár a szövegei egy kissé idejétmúltak.
kis angol nyelvtan nekem is bejött
ha már szóba került eurosportot is lehet pl. nézni inglisül, meg natgeo meg ilyenek néha bár mostmár majdnme minden szinkronizálva van.
bbc-n van egy csomó feliratos cucc, azok is jók (nem a bbc news, hanem valami más bbc)
ha játszol valamit gépen, az is többnyire inglis szöveg :)
nyelvvizsga kérdés meg sztem túl van ragozva általánosságban, közel ugyan azt a szintet kell tudni mindre.
nem kell túlbonyolítani! nézzetek oktatóvideókat! ;)
van az oxford university pressnek egy egyszerüsitett nyelvezetü könyccsaládja, stage 1-6ig, a starter 250 szó aztán 400-700 és úgy tovább, lehet hanganyaggal is kapni, a sima könyv 700 ft, a könyv+cd olyan 1200 körül mozog, én most ebből tanulok, mégis csak olvasok valamit, ami még lehet h érdekel is, közen jön elő a nyelvtan, meg a szavakat is megjegyzem, ez főleg azoknak jó, akik a bemagolt szvaakat hamar elfelejtik ill. gyakorlatból tanulnak, nem magolással.